XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur överföra låtar från en iPod till en hårddisk


Även om du har möjlighet att överföra musik från datorn till iPod via iTunes-programmet, inte iPod inte stöder media överföring från din iPod till din dator om den köptes från iTunes Store. Om du vill återställa ditt musikbibliotek efter förlust av data på din dator, kan du använda en tredje part musik program för säkerhetskopiering som kopierar din iPod innehåll till datorn samtidigt som din sång inställningar, såsom Spelningar och betyg. iPod backup-program kan laddas ner från nätet programvara webbplatser och används under en försöksperiod innan kräver köp.

Instruktioner

1 Använd Xilisoft iPod Rip. IPod Rip programmet Xilisoft tillåter överföring både från din iPod till datorn och tillbaka, vilket eliminerar behovet av iTunes-programmet. När du har hämtat och installerat på din hårddisk, ansluter iPod till datorn med FireWire eller USB-kabeln. Klicka på låtar du vill överföra och klicka på "iPod till dator" längst ned i programfönstret.

2 Använd ImTOO iPod Computer Transfer. Denna iPod överföra Programmet stödjer alla iPod-modeller, och ger två-vägs överföring mellan iPod och dator samt iPod till iTunes. Ladda ner och installera programmet på din PC eller Mac, och anslut din iPod till datorn via USB eller FireWire-kabel. Kör programmet, och markera låtar att överföra. Klicka på "iPod till Mac" eller "iPod till PC" på programfönstret för att påbörja överföringen.

3 Använd 4Media iPod till PC Transfer. Som en PC- och Macintosh-kompatibla program, 4Media iPod till PC Transfer ger information överförs från din iPod till datorn och tillbaka, och fungerar som en media jukebox genom att du kan spela upp musik och videoklipp direkt från programmet. Ladda ner och installera programmet på din hårddisk och kör programmet. Anslut din iPod till datorn, och välj din iPod innehåll genom att klicka på "Music" -fliken. Klicka på "iPod till datorn" för att överföra filer.