XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur överföra ett numrerat Plate till en ny bil


Om du vill överföra en numrerad platta till en ny bil, måste du registrera bilen i ditt namn. Om du planerar att sälja bilen eller ge den till någon annan, måste du överlämna numrerade plattan till Institutionen för motorfordon. Underlåtenhet att returnera dina plattor kan resultera i avstängning av ditt körkort. Om du planerar att överföra numrerade plattan till din nya bil, måste du följa din statens DMV riktlinjer och rutiner. Även om en sådan politik varierar något mellan stater, varje stat använder några vanliga förfaranden.

Instruktioner

1 Ta dina tallrikar till närmaste DMV kontor och begära att överföra plattorna och din registrering till en ny bil. Du kommer att behöva presentera titeln på den nya bilen för att visa att du äger bilen. Fråga DMV för en "överföring kvitto" så att du kan registrera den nya bilen.

2 Presentera "transfer kvittot" till DMV registreringssektionen och begära formuläret för en ny registrering. Du kommer att behöva visa din bil titel igen och, i de flesta fall, visar bevis på att betala moms på fordonet.

3 Fyll i registreringsformulär, betala de avgifter som tas av ditt tillstånd DMV att överföra dina tallrikar och registrera den nya bilen. Varje stat har sin egen avgiftsstruktur. De flesta tar ut en liten avgift för att registrera din nya bil och överföra plattorna.

Tips

  • Alltid håller din registrering i bilen i fall du behöver för att visa en giltig registrering för bilen.