XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man tydlig information om Mobiltelefoner


Mobiltelefoner har förmågan att lagra bilder, musik och spel nerladdningar utöver identifierande personuppgifter som telefonnummer och fysiska eller e-postadresser. Rensa all känslig information som kan identifiera innan du uppgraderar din telefon, byta in den, donera den eller på annat sätt ge bort kan förhindra att information hamnar i orätta händer. Radera denna typ av information kan göras manuellt genom att ta bort varje post eller genom att ta bort SIM-kort som sitter i telefonen nära batteriet.

Instruktioner

Manuellt

1 Klicka på knappen som har åtkomst till menyn "Kontakter". Pil ner för att gå till den första kontakten. Klicka på kontakten för att öppna den.

2 Tryck på knappen på mobilen som är direkt under "Redigera" eller menyn "Options". Välj "Redigera" om du inte redan har gjort det och använda pilsymbolerna på telefonen för att radera kontaktinformation i varje fält under den kontakten.

3 Spara kontakten genom att trycka på knappen direkt under "Spara" eller "uppdatera" alternativ på skärmen. Upprepa detta för varje kontakt i telefonen.

4 Få tillgång till dina "Meddelanden" och "Foto" menyer. Klicka på tangenterna enligt alternativen på skärmen som gör att du möjligheten att komma åt din röstbrevlåda, SMS och e-historia. Trycka på knapparna under någon "Redigera" eller "Radera" alternativ som gör att du kan ta bort dessa historier.

Simkort

5 Stäng av mobilen.

6 Skjut bort baksidan till telefonen där batterifacket ligger. Ta bort batteriet.

7 Leta reda på små plastkort som hålls bakom en skjutmekanism. Varje telefon kommer att variera på layouten och exakt placering av SIM-kortet, men SIM-kortet kommer att vara uppenbart. Dra försiktigt ut SIM-kortet.

Tips

  • Vidta ytterligare försiktighetsåtgärder genom att inte bara rensa informationen från alla dina "Kontakter", men sedan gå tillbaka och programmera in falska namn, telefonnummer och adressinformation i varje fält du bort. På detta sätt minnet fysiskt skrivs i telefonen, och känslig information bort permanent.
  • Inte bända öppna bakstycket av mobiltelefonen med något föremål, eftersom det kan orsaka skada på dig eller din telefon. Aldrig program lösenord, kreditkort eller bankuppgifter i telefonen. Ta bort alla program som kan överföra sådan känslig information via Internet genom att öppna menyn "Program" och följa de alternativ som gör det möjligt att du avinstallera dem i förekommande fall.