XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man testar fordon fönster toning


Fönster toning är möjligt att installera själv, men det är också mycket lätt att fuska installation. Du är i huvudsak att applicera en stor dekal, men storleken leder till en hel del problem, nämligen bumbling och felaktig trimning. Om en luftbubbla fångas under filmen, kan det snedvrida toning och över tiden, pop och börja peeling. Dålig trimning kan lämna ojämna kanter, som skulle kunna stoppa fönstren från helt stänga och göra färgtonen börjar striden.

Instruktioner

1 Känn längs ytan av färgtonen för bubblor. Helst detta test bör göras en vecka efter applicering av nyans så att vatten bubblor har avdunstat. Vad som återstår är de luftbubblor. Med ett kreditkort kan du trycka luften mot kanterna av färgton och ut från under programmet.

2 Känner längs kanterna på färgtonen; du söker trasiga kanter som skulle tyda på en oklar tår. En bra ansökan kommer att ha en knappt märkbar kant på fönstret. Om färgton sträcker sig utanför fönstret kan börja striden och dra resten av. Med ett rakblad, skär längs kanten av fönstret vid en vinkling så att färgtonen slutar några millimeter innan kanten på fönstret.

3 Kör runt kvarteret och på motorvägen. Kör trim testet igen, eftersom detta kommer att utsätta några dolda åsar eller nötas kanter som får dras upp av luftflödet. Om en ås visas använder ett kreditkort för att jämna ut det. Om det är nötas bort, använd en rakkniv att glida under nyans och återanvända den nyans till skalnings platsen.