XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Så du behöver lagra din motorcykel för vintern och eftersom du inte har ett garage, har du bestämt tarping det är din bästa lösningen. Att lära sig att lagra din motorcykel med rätt sätt med en presenning tar vissa grundläggande kunskaper, men det kan göras. Här är hur man tarp din motorcykel ordentligt så att du kommer att vara redo att rida nästa säsong.

Instruktioner

1 Tvätta din cykel. Även om det kan vara lättare att kasta tarp på och glömma smuts, kan smutsen korrodera och grop krom. Du skulle hatar att se dina fina, skinande rör och barer ställs bara för att du försummat att tvätta motorcykeln.

2 Låt motorcykeln torka helt innan du försöker tarp och lagra din motorcykel. En våt cykel är värre än en smutsig cykel när du tarp det. Undvik att växa några forskningsprojekt genom att låta din cykel torka helt innan du fortsätter.

3 Få en presenning speciellt gjorda för att lagra din cykel. På grund av olika sadelväska konfigurationer och vindrutan höjder, är det vettigt att få en presenning för att passa din motorcykel. Se till att den ventileras för att låta fukt fly. Kontrollera också att se om den är gjord av en skrapa och mögel beständigt material.

4 Lägg tarp över toppen av din motorcykel vindruta och sprida ut det runt sätet. Dra försiktigt tarp ned över rören och bakhjulet, sedan över framsidan, försiktigt så att inte skjuta locket på vindrutan för mycket.

5 Dra åt dragsko och knyta tarp ned om det innehåller en tie-down sladd. Detta kommer att bidra till att förhindra din tarp blåser bort din motorcykel.

Tips

  • Även tarping en motorcykel är en bra tillfällig alternativ, överväga att hitta ett garage för att lagra din motorcykel. Motorcyklar är särskilt mottagliga för elementen och lagra dem i ett garage är bäst.