XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man tar bort mögel och mögel från en automatisk


När du har en läcka i bilen som gör att vattnet att köra in och stå, eller om du spiller något som absorberar din inredning dämpning och klädsel, mögel och mjöldagg ibland utvecklas. Tillsammans med bakterietillväxt kommer obehaglig lukt, och när du är i ett litet begränsat område, såsom bil, kan denna lukt snabbt bli överväldigande. För att ta bort mögel och mjöldagg, använd milda rengörings ingredienser som är säkra för hela kupén och använder inga kemiska ingredienser som avger skadliga ångor.

Instruktioner

1 Blot några färska spill med pappershanddukar för att samla in fukt innan den har en chans att bosätta sig i din klädsel.

2 Strö bakpulver över färska eller äldre fläckar, och låt sitta i ca 30 minuter. Scrub över området med en nylonskurborste för att arbeta soda i ytan.

3 Dammsug området för att samla bakpulver och mögel eller mögeltillväxt.

4 Fyll en sprayflaska med vit vinäger och dimma över området. Torka med en pappershandduk och upprepa tills du tar bort alla mögel och mögeltillväxt. Inte bara kommer uppbyggnaden att vara borta, men bakpulver och vinäger arbete som deodoriserande element som kommer att bli av med unken lukt.