XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man tar bort mögel från mattan i en bil


Mögel kvar i bilen kan lämna en stark lukt. Ju längre mögel är instängd i bilen och inte rensas eller sändes ut, desto farligare det kan bli. Utsätts för obehandlat mögel kan orsaka influensaliknande symtom och känslor av illamående. Genom att få mögel ur bilen mattor, kommer du att ha en säkrare och renare fordon.

Instruktioner

1 Vakuum bilens matta på en lokal biltvätt, eller med ett hem vakuum med bilagor. Detta tar bort alla lösa mögel eller smuts som kommer att göra mögel värre.

2 Torka torrt rengöringsmedel i mattan med en fuktig svamp. Se till att gnida med skrubbnings sidan av svampen, och rengör alla av mattan i fordonet.

3 Torka av mattan med en våt trasa. Försök att få alla av detergenten ut ur mattan med hjälp av trasa.

4 Öppna dörrarna hos fordonet och tillåta mattan att lufttorka. Det är bäst att placera din bil så att solen kan lysa på mattan. Solen kan döda någon mögel rester som inte togs bort eller kan kvardröjande i luften. Låt mattan torka helt, eller mögel kan komma tillbaka.

5 Spray svamp avlägsna sprut på mattan för att säkerställa en uppfriskande och ren doft och för att förhindra mögel från att komma tillbaka.