XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man tar bort mögel från en sufflett


Vi människor tycker om oss som suveräna organismer, men våra egna kroppar innehåller en hela ekosystemet av mikrober. I själva verket finns det förmodligen fler mikroorganismer i och på höger än det finns människor i världen. Och vi har ett immunsystem. Din bil, utsätts för smutsig, levande världen som den är, har du bara att lita på. Bilinredningar och vinylskivor är veritabla petriskålar när det gäller att ge livsmiljöer för mögel och mögel sporer, men det tar inte mycket för dig att spela din tur immunförsvar för en dag.

Instruktioner

1 Spray din uppifrån och ned med en vattenslang och låt den torka. När det är torrt, gnugga den med vinyl topp balsam. Reningsprocessen kan skada gamla, torkade ut vinyl; tillämpa vissa balsam först per paketet riktningar kan ge det en bättre chans att överleva rengöring utan skador.

2 Fukta din "radering" rengöringsdyna - som vanligtvis används för att rengöra badrum och kök - och använda den för att torka bort mögel. Blanda blekmedel och vatten i lika delar och häll den på mögliga området. Låt det sitta i 30 sekunder innan du sköljer bort det mycket noga med rent vatten. Torka området med en mjuk, ren, torr handduk.

3 Blanda två delar vatten till en del ammoniak och häll den på mögliga området. Låt det dra i 30 sekunder och skrubba med en mjuk ren trasa. Skölj med rent vatten och torka med en mjuk, ren, torr handduk.

4 Strö bakpulver hela mögel och häll vinäger över den frikostigt. Låt detta dra i 4 timmar. Skrubba med en mjuk, ren, fuktig trasa och skölj väl. Torka området med en mjuk, ren, torr handduk.

5 Använd allrengöringsmedel kommersiella rengöringsmedel för att mätta området och låt det dra i 10 minuter. De ytaktiva ämnen i det kan vara tillräckligt för att bryta svampen grepp utan att använda hårdare kemikalier. Torka av området med en mjuk, ren trasa.

6 Skölj toppen och tvätta den ordentligt med bilschampo. tillämpa en ny och sista lagret av skyddande balsam för att bevara vinyl, bidra till att avvärja svampar bildning i framtiden, och gör det lättare att ta om och när den gör det formulär.

Tips

  • Håll rengöringskemikalier bort från resten av bilen så mycket som möjligt, särskilt dina däck. Blekmedel i synnerhet har en vana av mjukgummi; bra om du mjukgörande mönster dina dra slicks "för en hårdare lansering, men inte så bra om det blir på din sidoväggar.
  • Blanda inte blekmedel och ammoniak, eller blekmedel och vinäger - den resulterande vätesulfidgas kommer verkligen, verkligen döda dig.