XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Bimini toppar finns i flera olika stilar för din båt. Vara ute på vattnet kan orsaka fukt, vilket kan leda till mögel och mögel. Regelbundet underhåll av din Bimini-top kan minska risken för mögel utveckling, men om det händer, kan förstå hur man rengör toppen på rätt sätt se till att du har toppen för att njuta av på båten ännu längre.

Instruktioner

1 Skapa en lösning av 1/2 kopp av icke-klorblekningsmedel med 1/4 kopp milt, naturliga rengöringsmedel för varje gallon vatten sattes till en stor hink eller annan behållare.

2 Värm vattnet till 100 grader före tillsats av blekmedel och rengöringsmedel. Testa vattentemperaturen med en termometer. Blanda noga för att fördela blekmedel och tvål genom vattnet.

3 Blötlägg Bimini-top i lösningen i 20 minuter. Torka uppifrån och ner med en fuktig trasa. Skölj den helt för att ta bort någon blekmedel eller tvättmedelsrester.

4 Hänga den övre lufttorka. Låt den torka ordentligt innan du sätter tillbaka den till din båt.

Tips

  • Om vattnet är för varmt kan det spricka materialet på toppen. Om vattnet inte är tillräckligt varm, kommer mögel inte tas bort helt och hållet.
  • Spraya inte eller behandla toppen med någon mögel-hämmare eller annan behandling för att undvika skador på materialet.