XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man tar bort mögel från det inre av ett fordon


Öppna bilfönster och en oväntad regn kan leda till mögeltillväxt i bilens interiör. Om bilen är stängd när det är fuktigt inuti, kan kombinationen av fukt och värme från utsidan blir ett recept för en mögel katastrof. Lämnas obevakad, mögel äter bort på fibrerna i din klädsel och försvagar tyget. Leveranser från hemtjänsten du tar bort mögel från bilens interiör tillsammans med sin lukt.

Instruktioner

1 Extrahera eventuell fukt i bilens klädsel eller matta med en våtdammsugare. Lämna windows rullade ner i flera timmar eller över natten så interiören kan torka helt.

2 Hur man tar bort mögel från det inre av ett fordon

Mögel sporer kan tas bort från bilens interiör med vakuum.

Dammsug insidan av bilen för att ta bort mögel sporer. När du är klar dammsugning, kassera påsen eller rensa ut det inre av en påslösa med ättika för att döda mögel sporer.

3 Blanda en kopp tvättsprit med en kopp varmt vatten i en hink. Sponge mögel fläckar på mattan eller klädsel med utspädd alkohol lösning. Blot med en fuktig trasa för att skölja.

4 Torka instrumentpanelen, fönster och insidan av dörrarna med outspädd ättika hälls på en ren trasa. Byt till en ny duk när du tar bort mögel fläckar och fortsätta att tvätta alla hårt dykt områden.

5 Hur man tar bort mögel från det inre av ett fordon

Vädra ut bilen hjälper till att få bli av med mögel.

Låt det inre av bilen för att torka över natten med fönster öppna. Detta säkerställer att fukt från mögel-borttagningsprocessen inte är instängd i bilen.

6 Spraya alla tygklädda, stoppade och mattor områden inuti bilen med en fungicid spray. Detta dödar alla mögel sporer fortfarande lurar, samt att ta bort deras lukt.

Tips

  • Utspädd blekmedel dödar mögel på hårda yta interiör. Var försiktig runt klädsel eller matta som kan få blekt.
  • Suppleant denaturerad alkohol för tvättsprit vid behov.
  • Outspädd väteperoxid är ett mycket effektivt mögel killer. Testa en osynlig del av klädsel eller matta före användning.