XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Den Sanus VuePoint FPM10B är en väggfäste monteringssats, avsedd för 13-tum till 30-tums platt-tv. Den helt stålkonstruktion och design gör den FPM10B att hantera upp till 50 pund last vid korrekt förankrad till en innervägg stud. Ta bort väggfäste kan visa sig nödvändigt vid uppgradering till en mer avancerad "full-motion" TV montera, eller vid installation av en större TV inte är avsedda för FPM10B. Ta bort FPM10B är en lätt uppgift när du använder rätt verktyg.

Instruktioner

1 Stäng av TV och dra ut nätsladden. Koppla någon kabel eller RCA ingångskablar från TV.

2 Undersöka den del av väggmonterings maskinvara som är i jämnhöjd mot väggen. Lokalisera den övre och nedre eftersläpning bultar som håller fast fästet på väggen.

3 Lossa de övre och undre träskruvar med hjälp av insexnyckel; du behöver bara att backa ut träskruvar 1/4 tum från monteringsplattan på denna punkt. Låt en medhjälpare hålla tv medan lossa fördröjning bultar.

4 Skjut TV uppåt haka monteringsplattan från träskruvar. Dra TV direkt från väggen.

5 Lägga TV sidan nedåt på en mjuk handduk eller säng.

6 Ta bort de fyra skruvarna som håller fast den främre delen av fästet på baksidan av tv: n med Phillips skruvmejsel. Ta bort träskruvar från väggen med hjälp av insexnyckel för att slutföra borttagningen.