XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

En bils backspegel är naturligtvis ett ganska viktigt verktyg för säker körning. Men ibland kommer backspegeln skadas eller placeras i bilen på ett oönskat läge, kräver det att bytas ut eller tas bort. Ta bort fästet för backspegeln är möjligt med hjälp av en värmekälla, såsom en hårtork, och ett rakblad. Denna process kan åstadkommas i en enda eftermiddag för en bråkdel av det pris som en mekaniker skulle ta ut.

Instruktioner

1 Parkera bilen på ett område som ger direkt solljus till bilens vindruta. Detta kommer att ge värme, vilket bidrar till att mildra det lim som används för att montera spegelns fästet.

2 Rikta en fön på hög värme direkt på konsolen för två till tre minuter, vilket ger en extra blast av värme till området för att mjuka upp limmet snabbare.

3 Placera handen på spegeln och försöka flytta den uppåt eller nedåt. Om spegeln inte förskjuts, fortsätta att tillämpa värme direkt till fäste för två till tre extra minuter. Om spegeln rör sig, fortsätter vidare till nästa steg.

4 Ta tag på basen av fästet med en skiftnyckel. Vänd fram och tillbaka tills den lossnar från vindrutan nyckeln.

5 Blöt en bomullstuss med tvättsprit och använda den för att avlägsna eventuella kvarvarande limrester som finns kvar på vindrutan.