XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Processen för pumpning av telefoner är enkel. Det är bara en fråga om att överföra ditt telefonnummer från en telefon till en annan. De flesta flygbolag endast ut en liten avgift som läggs till som en extra kostnad på nästa månads telefonräkning. I många fall är allt du behöver kontoinnehavarens uppgifter att byta telefonnummer. Denna process tar ca 5 minuter totalt, och det kan genomföras via telefon eller personligen vid en av telefonens tjänsteleverantörens platser.

Instruktioner

1 Kontakta tjänsteleverantörens kundtjänst. De flesta tjänsteleverantörer har ett 800-nummer kan du ringa för att få hjälp per telefon. Du kan också ringa sifferkoden kundservice som automatiskt programmeras i telefonen.

2 Lyssna på automatiserat system för att styras till rätt avdelning. Det kommer att finnas en automatiserad tjänst när samtalet besvaras. Skriv in varje alternativ som gäller ditt ärende skall överföras till den särskilda avdelning. I de flesta fall är telefon byta anses tekniskt bistånd.

3 Ange din kontoinformation. Representanten kan begära det nummer du är orolig på kontot. Ge hela 10-siffriga telefonnummer med riktnummer först. Det kan också finnas ett lösenord på kontot. Du kan också uppmanas att ange kontots fakturerings postnummer och lösenord eller de sista fyra siffrorna i kontoinnehavarens personnummer.

4 Placera din förfrågan att byta telefoner. När företrädaren har dragit upp ditt konto, be om ett ESN förändring att byta din telefon. Du kommer att uppmanas att lämna ESN eller MSID nummer för din nuvarande telefon. (Detta nummer är vanligtvis placerad på baksidan av telefonen under batteriet. Det kommer att finnas en streckkod på baksidan av telefonen och ESN eller MSID kommer att listas här.)

Tips

  • Det bästa sättet att undvika direkta avgifter är att byta telefoner genom att kontakta kundtjänst, snarare än att gå i butiken. De flesta telefon leverantörer inte har tekniker på plats vid alla platser, och om de gör det, kan du debiteras direkt. Så för att undvika slöseri med tid, ringa för att få jobbet gjort.
  • Se till att du inte ringer från antingen telefon inblandade i swap. Dessa telefoner måste vara avstängd under processen. Det rekommenderas att du ringer från en fast telefon för att undvika eventuell samtalsfel och förlorade samtal. När detta händer, måste du börja om från början eftersom det inte finns något sätt att få tillbaka till den ursprungliga representant som hjälpte dig.