XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Radiatorer kommer emellanåt våren små läckor som kan fästas utan att ersätta kylaren-här är hur.

Instruktioner

1 Hur man stoppar en Radiator läck

Placeringen och mängden kylmedel läcka kommer att avgöra om du kan fixa det själv. Läckor som kommer från en kylarslang kan endast fastställas genom att ersätta slangen. Läckor som har sitt ursprung i kylaren kan ibland fastställas genom olika "stopp läcka" produkter. Läckor som visas på marken kommer sannolikt att kräva en större kylsystem reparation. Men om du har märkt att kylsystemet behållaren behöver kylvätskan då och då kan du prova ett "stop leak" produkt.

2 De flesta radiatorer i moderna bilar är en kombination av aluminium och plast och är i huvudsak en "kasta bort" en del om de ibland kan repareras. Detta jämförs med radiatorer från äldre bilar som var gjorda av mässing och lödda tillsammans. De sällan läckt (oftare blev inkopplad) och var lätt repareras. Vissa moderna bilar har radiatorer helt i aluminium som också är lätt repareras.

Till exempel nyligen ersatt jag plast / aluminium radiator i min 1997 Infiniti Q45. Min lokala radiator butik sa att de kunde reparera plastbehållare (läckan källa) för $ 125 eller erbjöd sig att sälja mig en ny kylare för $ 150. Jag valde den nya kylaren. Men innan läckan blev för stor Jag använde "Bars Läckage-radiator stop leak."

3 Hur man stoppar en Radiator läck


Om du har en liten radiator läcka så kan det vara värt ett skott för att lägga till en "stopp läcka" produkt. På min 1997 Q45 nämnts ovan lade jag "Bars stoppa läckan" och kunde undvika att ersätta kylaren för ungefär ett år en givande framgång för några få dollar. Följ anvisningarna på flaskan precis som produkt kräver cirkulationen i kylsystemet ska fungera.

Tips

  • VARNING! Moderna bilar kommer inte att tolerera överhettning vägen äldre bilar kommer. Det är viktigt att du regelbundet övervaka kylvätskenivån och inte anta att en stopp läcka kommer att fungera.