XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaKanske du vill hålla koll på ditt hem när du är ute och reser, eller kanske du bara vill se vad din hund är upp till när du är på jobbet. Hur som helst, är att inrätta ett hem övervakningskamera enkelt och billigt, och kan göras på några minuter.

Instruktioner

1 Hitta ett hem övervakningskamera kit som passar dina behov. Du kan köpa en på nätet från någon spion och prylbutik (se "resurser" nedan) eller från Amazon, eBay, eller ens Walmart.

2 Placera kameran för att se vad det är som du vill hålla ett öga på. Vissa kameror kan kräva att du använder fästskruvar för att ställa upp dem; andra behöver helt enkelt klisterremsor för att klibba dem på en vägg eller plan yta.

3 Anslut kameran till en strömkälla. Vissa kameror kräver en elektrisk källa såsom ett vägguttag, medan andra körs på batterier. Se till att du har rätt strömförsörjning för kameran.

4 Anslut kameran till den trådlösa videosändare som kom med satsen. Nu ansluter videomottagare till din bärbara dator via USB-porten. Du bör nu kunna se vad kameran ser.

5 Hämta kameran till webbvideoövervakningsprogram (se "resurser" nedan) om du vill titta på videon foder på Internet. Vissa kit kommer med detta program som ett paket. Men du kan också ladda ner en egen gratis (se "resurser" nedan).

6 Dubbelklicka på filen och följa instruktionerna för att installera programvaran.

7 Ställ in programmet genom att öppna upp programmet och namnge kamerorna. Du kan ge dina kameror namn som "Living Room" och "sovrum" eller "kamera 1, 2 och 3." Klicka sedan på "Connect" och du bör vara igång.

8 Logga in på webbplatsen som du fått av din programvara tjänsten med vilken dator som helst, smart telefon eller handdator är ansluten till Internet för att se ditt flöde.