XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man ställer in en WiFi på en iPod


Endast vissa iPod kan ansluta till Internet med en Wi-Fi-anslutning, inklusive alla generationer av iPod Touch. IPod Touch är utrustad med en fullt fungerande webbläsare och e-postsystem, vilket gör möjligheten att ansluta trådlöst till Internet en viktig egenskap. Om du äger en iPod Touch och har ännu inte konfigurera Wi-Fi-anslutning, kan du göra det genom att göra ändringar i inställningarna på din iPod Touch.

Instruktioner

1 Slå på iPod Touch och dra fingret över bottnen på pekskärmen där det står "Skjut för att låsa upp." Ange ditt lösenord om din iPod Touch kräver ett lösenord.

2 Tryck på ikonen "Inställningar" som finns på din iPod Touch startskärm. Detta kommer att öppna ett fönster med olika inställningar som kan ändras.

3 Knacka på "Wi-Fi" -knappen. Detta bör vara den andra knappen från toppen av skärmen. Slå på Wi-Fi-funktionen genom att trycka på "On" knappen längst upp på skärmen.

4 Visa alla tillgängliga nätverk från "Välj ett nätverk" fält. Klicka på det trådlösa nätverk som du vill ansluta.

5 Ange ett lösenord om det nätverk du vill ansluta till kräver ett nätverk. Tryck på "Gå" längst ned till höger på pekskärmen.

6 Bestäm om du vill bli ombedd att gå med i nätverk i framtiden. Tryck på knappen bredvid "Be att gå med i nätverk" för att slå på eller stänga av. Om den är avstängd, kommer din iPod Touch automatiskt ansluta ett öppet nätverk. Om det är satt till på, kommer du att få en lista över möjliga nätverk när du är inom räckhåll för näten.