XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man spelar MP4s på en iPod


MP4 videoformat är ett av de filformat som stöds av iTunes och iPod, så du behöver inte göra något särskilt för att lägga till dessa filer till din iPod. För att lägga till dina MP4-filer till din iPod, lägga till dem i ditt iTunes-bibliotek; en gång i biblioteket, kan du lägga till dem till din iPod manuellt och ställa dem att synkronisera. Från och med tidpunkten för offentliggörandet, endast iPod touch och iPod Classic videofiler.

Instruktioner

Lägga till videor på din iPod

1 Anslut din iPod till datorn med hjälp av den medföljande USB-sladden. Om iTunes inte öppnas automatiskt, öppna iTunes när iPod är ansluten.

2 Klicka på iPod i iTunes sidofältet och välj "Sync" kryssrutan från "Filmer" och "TV-program" flikar; Om du har musikvideor, måste du gå till "Musik" och välj "Synkronisera musik" liksom rutan nedanför, "Inkludera musikvideor." För att ställa in den till manuell synkronisering, gå till "Sammanfattning" -fliken och välj "Hantera musik manuellt och videor."

3 Lägg dina MP4 video till din iPod. Om du har ställt in iPod att synkronisera automatiskt när du ansluter iPod till datorn, iTunes lägga dem automatiskt. Om du hanterar innehållet manuellt väljer videon i iTunes och dra den över till din iPod på sidofältet.

Videouppspelning på iPod Classic

4 Lägg till de videoklipp som du vill titta på med hjälp av iTunes.

5 Välj "Video" från huvudmenyn; det bör vara det andra alternativet, under "Musik".

6 Använd klickhjulet för att navigera till den video som du vill spela och tryck på mittknappen för att starta videouppspelningen. Du kan pausa videon med mittknappen när som helst.

Videouppspelning på iPod Touch

7 Lägg till de videoklipp som du vill titta på din iPod med iTunes. Du kan också köpa videofilmer med hjälp av iTunes App som medföljer iPod touch; dessa filmer kommer automatiskt att läggas till din iPod.

8 Tryck på "Video" ikonen; Detta är en av de fyra ansökningarna dockad på botten av skärmen som standard, men det kan läggas till din vanliga startmenyn.

9 Välj den video som du vill titta på. Du kan titta på videon med din iPod orienterad horisontellt eller vertikalt; helt enkelt luta iPod den riktning du väljer. Videokontroller finns på skärmen.