XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man skickar en fri text via din dator


Du behöver inte en text plan för att skicka ett textmeddelande. Du behöver inte ens en mobiltelefon. Det finns många gratis webbplatser som tillåter dig att skicka ett meddelande utan att skapa ett konto, logga in, vilket ger någon personlig information eller spam dig.

Instruktioner

1 Välj en webbplats för att använda. Det finns många webbplatser som erbjuder samma tjänst. Tre sådana platser är Text 'Em, Text 4 gratis och SMS Allt.

2 Ange telefonnumret till den person som du vill skicka sms och hans mobiloperatör, såsom AT & T eller Verizon. Du måste veta bäraren. Vissa webbplatser kan du text mer än en person åt gången, med samma budskap.

3 Skriv meddelandet du vill skicka sms. Inkludera tillräckligt med information för den person du är textning att veta vem meddelandet är från och komma tillbaka till dig, om du vill att han ska. Till exempel kanske du vill skriva i slutet av texten, "Jag är på Jimmys hus. Ring mig där" och sedan ditt namn. Vissa platser kommer att be om din e-postadress, men detta är i allmänhet frivilligt. Om så är fallet, kommer texten du skickar visa din e-postadress så att personen vet vem avsändaren är.

4 Bifoga ett foto, om du vill göra detta och det finns en möjlighet att göra det. Det finns dock inga garantier för att mottagaren kommer att få det om hon har en telefon som tillåter bildmeddelanden.

5 Godkänn användarvillkoren. Sådana avtal kan konstatera att det inte finns någon garanti för att meddelandet kommer att erhållas och att det är möjligt att om mottagaren svarar på meddelandet, hon kommer att debiteras, beroende på textplanen hon har.

6 Skicka meddelandet. Det bör skicka genast och visa upp, precis som alla andra textmeddelande skulle på mottagarens telefon. Beroende på vilken webbplats du använder, hur textformat kommer att variera. Det kan säga något i stil med "FRM: [email protected] MSG: Jag är på Jimmys hus Ring mig där - John.."

Tips

  • Skicka inte kränkande, trakasserande eller oönskade texter till någon. Även om dessa tjänster är oftast anonyma, är IP-adressen och tid ditt meddelande har skickats in. Om du missbrukar tjänster, kan denna information lämnas till polisen.