XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man skickar en Ebook Kina till iPod Touch


Även om många läsplatta program på iPod touch ger dig direkt tillgång till online bok arkiv och bokhandlar, kan du också ladda din befintliga biblioteket till enheten via Apples iTunes multimedia programvara. Detta inkluderar PRC-formaterade e-böcker, som är en sedan länge etablerad format som ursprungligen användes på Palm Pilot handdatorer, och är fortfarande kompatibel med en mängd olika iPod touch läsplatta program.

Instruktioner

1 Starta App Store programmet på iPod touch genom att trycka på ikonen på startskärmen. Tryck på knappen "Sök" och söka efter en PRC-kompatibel läsplatta program som Stanza, läsplatta eller Kindle.

2 Tryck på läsplattan inträde i sökresultaten, följt av knappen "Install". Tryck på knappen "Install" en andra gång för att bekräfta sin nedladdning och installation.

3 Ladda ner och installera den senaste versionen av iTunes på datorn genom att följa installationsanvisningarna som presenteras på Apples webbplats. När installationen är klar, starta iTunes genom att klicka på ikonen på skrivbordet.

4 Anslut iPod touch till datorn med USB-kabel. ITunes upptäcker automatiskt iPod touch och lägga till den i avsnittet "Devices" i den vänstra kolumnen.

5 Välj iPod touch från "Devices" -listan och öppna "appar" -fliken i huvudfönstret i iTunes.

6 Rulla ned till avsnittet "File Sharing" och välj nyinstallerad läsplatta app från "Apps" -listan. En lista över installerade e-böcker kommer att visas i "Dokument" rutan.

7 Dra och släpp dina Kina e-böcker i "Dokument" rutan. E-bokfiler kommer att skickas till iPod touch automatiskt, där de kommer att vara tillgänglig i e-läsare ansökan bibliotek.

Tips

  • ITunes kommer inte låta dig skicka filer till iPod touch godtyckligt. Läsplattan app måste installeras först, innan du kan skicka e-bok-filer till enheten.
  • Denna metod fungerar även för iPhone och iPad och andra e-boksformat.