XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man programmerar VW Remote Keyless Entry


Tyska biltillverkaren Volkswagen har producerat fordon med praktiska funktioner sedan 1937. Keyless entry system var inte runt 1937, och Volkswagen inte uppfinna dem. Men Volkswagens av det nya millenniet har dem, och de gör att låsa eller låsa upp VW dörrar en uppgift så enkelt som att trycka på en knapp på en liten nyckel fob fjärrkontrollen. Om du bryter en avlägsen eller på annat sätt har anledning att ha en ny, du behöver bara fylla i ett kort synkronisering process för att programmera enheten till Volkswagen fordon.

Instruktioner

1 Sätt en av nycklarna i tändningslåset på din Volkswagen och vrid den till "On" läge, utan att starta motorn.

2 Avsluta fordonet och använda den andra nyckeln för att låsa upp förardörren av din Volkswagen.

3 Tryck på "Öppna" -knappen på nyckellösa fjärrkontrollen för att synkronisera den till fordonet. Observera att ett horn ljuder för att bekräfta lyckad fjärrprogrammering.

4 Tryck på "Öppna" -knappen igen för att låsa upp dörrarna till Volkswagen. Ta bort den första nyckeln ur tändningscylindern för att slutföra programmeringen.

Tips

  • Upprepa steg 3 för att programmera upp till tre ytterligare fjärrkontroller för din Volkswagen. Vänta en sekund mellan programmering varje fjärr.
  • Dessa instruktioner programmering kan inte tillämpas på alla Volkswagen bilmodeller. Konsultera en Volkswagen återförsäljare eller servicecenter för mer nyckellös informationspost.