XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Motorcykel rider kan vara ett roligt och avkopplande sätt att tillbringa dagen med vänner och familj. Ridning i en grupp kan vara ett riktigt äventyr. Vare sig du planerar en resa för en liten grupp av vänner eller en större grupp som en del av en organisation eller välgörenhet, kommer en enkel lite planering försäkra dig en underbar, säker resa.

Instruktioner

1 Kontakta alla dina vänner som rider motorcyklar och valde ett datum och tid för resan. När du hittar ett datum som passar alla kan du börja på resten av planerna.

2 Välj en startpunkt för att träffa på att alla är bekanta med. Du vill inte att någon förlorat redan från början. Besluta om en rutt du vill rida, skriva ner de utgångspunkter och hållplatser. Det är bäst att ta resan tillbaka i en cirkel, så att folk är tillbaka i bekant territorium när attraktionen slutar.

3 Gå rida denna rutt i förväg av den planerade resan. Anteckna bensinstationer längs vägen, och planera vilka du kommer att stanna vid för påfyllningar och toalett raster. Notera eventuella attraktioner som någon kanske vill stanna vid. Välj en restaurang som är ungefär halvvägs din ride. Prata med restaurangchefen och låt dem veta hur många kommer att stanna i att äta, så att de kan framställas.

4 Skriv alla dessa planer på datorn och skriv ut så många kopior som du kommer att behöva ge varje förare. Folk gillar att ha en uppfattning om vart de ska och vad som kommer att hända. Någon kanske måste gå rida sent, och de kommer att veta hur man hittar dig.

5 Anländer tidigt på dagen för resan. Samla alla tillsammans och gå igenom schemat planer. Också gå över några säkerhetsfrågor om ridning i en grupp, såsom ridning i ett förskjutet läge och tillåter ingen att passera varandra. alltid hålla motorcykeln bakom dig i dina speglar.

6 Utse någon att vara den ledande motorcykel och den sista motorcykeln. Alla andra stannar mellan dessa motorcyklar. Så du vet att alla är fortfarande med dig. Om någon har att lämna gruppen, se till att de har sagt det främre eller bakre motorcyklist som de lämnar attraktionen tidigt. Följ alla säkerhets- och trafikreglerna och ha en rolig säker resa.