XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man öka vridmomentet i en bil


I en bilmotor, är vridmomentet på mätning av mängden av kraft som anbringas i ett försök att rotera ett objekt. Den kraft anbringas på en hävarm, som mäts i newtonmeter. Vridmoment i sig är produkten av den kraft som appliceras och den uppmätta längden av hävarmen. Det finns flera sätt att ändra din motor för att öka mängden av vridmoment i motorn.

Instruktioner

1 Installera ett prestations luftintag-set i bilen. Dessa kit ökar hästkrafter och vridmoment som också kommer att öka drivna effektiviteten i din bil. kit kall luft intag ta in kallare luft från utsidan som ger din motor med mer syre. Vissa satser kall luft intag kan ge din motor med upp till 40 extra pounds av vridmoment.

2 Minska friktionen med ring uppsättningar som är handmonterade för endocarp avslut. När ringen-apparater är slut gapped för hårt, friktionen ökar och minskar vridmomentet. Tät ring uppsättningar är också mer benägna att misslyckas tidigare än ring uppsättningar som är handmonterade.

3 Justera motorlager så att de är align-finslipat. Detta kommer att ge en uppsättning lager sadlar att vevaxeln kan rotera inom. Detta kommer att minska friktion och förbättra vridmoment motorn.

4 Forma avgasportarna i motorn, så att de är korrekt dimensionerad för att ge en effektiv cylinderavlägsnande i avgassystemet. Förstora avgasportar är acceptabelt så länge hamnen nära ventilen förblir orörd. Lämnar hamnen nära ventilen orörd tillåter motorn att hålla hög utgångshastighet, vilket minimerar återgång.