XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man monterar Off-Road Lights


Off-road lampor finns ytterligare spotlights som läggs till ett fordon som konstruerats för off-road applikationer. Dessa lampor kan monteras på framsidan eller övre delen av fordonet för att ge bättre belysning av området. De flesta enheter levereras med ett monteringsfäste för enkel installation. Detta system är vanligast på lastbilar sådan jeepar och andra all terrain vehicles. Jägare använder off-road ljus vid jakt. Dessa lampor är mycket viktiga för säkerheten vid arbete i vildmarken.

Instruktioner

1 Bestäm var belysningen kommer att monteras. De kan monteras på främre stötfångare, eller så kan du köpa en av de rörformade fästen som fäster till botten av lastbilen. Sängen mount används för att placera lamporna högt på fordonet.

2 Mät bredden på stötfångaren och markera mitten av stötfångaren. Kontrollera tillverkarens rekommendationer om hur långt ifrån varandra lamporna ska vara. Mät från mitten av stötfångaren 1 till 1 1/2 fot på båda sidor av stötfångaren. Det är där belysningen kommer att gå. Markera dessa fläckar och borra två hål på båda sidor av stötfångaren för ljuset fästet.

3 Placera lamporna på plats och skruva ner dem. Dra åt skruvarna med hylsnyckel. Köra ledningarna längs baksidan av stötfångaren och upp i motorrummet. Anslut den svarta kabeln till en metalldel på motorn eller fordonsramen. Kör den röda strömkabeln i passagerarutrymmet och anslut den till en terminal av en 12-volts tunga switch. Köra en andra tråd från den andra omkopplaren terminalen till den positiva polen på batteriet.

4 Vrid tunga omkopplaren till "ON". Lamporna ska vända på liksom.