XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man monterar en Vise till en pickup


Om du reser från en byggarbetsplats till en annan, kanske du vill montera ett skruvstäd till pickup. Skruvstycken kan monteras till ett steg stötfångare; i staven hål på sidorna av en lastbil säng; eller på en dragkrok. Enligt 20-årig veteran industriell smed och metallarbetare Gypsy Wilburn, "The dragkrok Fästet minst benägna att skada din lastbil när du använder skruvstäd."

Instruktioner

1 Mät innermått dragkrok. Köp en två fot lång bit av tjock vägg, strukturell metallrör som passar in i slutet av problem. Skjut slangen så långt det går.

2 Borra två hål genom de befintliga hålen i dragkroken med en 3/8-tums kobolt diameter bit.

3 Hur man monterar en Vise till en pickup

Ta slangen och metallplattan till en svetsare som skall svetsas enligt diagrammet. Om du inte är en professionell svetsare, försök inte själv.

4 Skjut plattan och rör i dragkroken. Placera en bricka på varje bult och glida in i hålen i hitch och slangar. Sätt en andra bricka och en låsbricka på bulten på den andra sidan; säkra med en mutter.

5 Borra hål med samma diameter som de i basen av skruvstäd i plattan. Mount skruvstäd till tallrik med hjälp av skruv rätt diameter, med en bricka på undersidan av plattan, följt av en låsbricka och en mutter. När du behöver använda dragkroken för bogsering, ta bort bultarna från metallrör och ta skruvstäd och montera bort kopplingen.