XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man monterar en platt på träpanel


Platt-tv kan monteras på ett stativ eller hängas på väggen. Det finns tre typer av väggfästen tillgängliga. Den platta fästet ger dig lägsta profil, med minst flexibilitet. En luta fäste kan du ändra vinkeln på tv, i en uppåt eller nedåt. Den ledade fästet ger maximal flexibilitet i både horisontella och vertikala rörelser. Fästena innehåller två delar. Den första delen fäster på baksidan av TV: n, med skruvar som medföljer fästet. Den andra delen fäster till väggen.

Instruktioner

1 Bestäm bästa höjd för TV för din situation. Lägga TV på en plan yta med skärmen nedåt. Se till att du skydda skärmen. Vila TV delen av fästet på baksidan av TV: n och rada upp de gängade insatserna på TV med monteringsspåren på konsolen. Centrera fästet på baksidan av tv-apparaten. Hitta rätt skruvar för din TV och säkert fästa fästet.

2 Placera väggdelen av fästet på väggen på önskad plats. Markera de övre och nedre monterings slot platser på väggen med en blyertspenna. Ta bort fästet från väggen.

3 Använd en stud-finder att hitta reglarna längs det markerade området på väggen. Märk pinn platser där de korsar med monterings platser. Bestäm maximal storlek eftersläpning skruven som kommer in genom monteringsspåren. Detta kommer förmodligen att vara 5/16 tum eller 3/8 tum. För att säkerställa att TV kommer vara rak, rada upp varumärken med en nivå.

4 Borra ett hål 1/8 tum mindre än den eftersläpning skruven vid de fyra markerade platser. Till exempel: om eftersläpning skruven kommer att vara 3/8 tum borra ett 1/4 tum hål. Använd en liten borr först se till att du har hittat en väggregel.

5 Bulta fast väggparti av ramen på väggen med de träskruvar. Dra ramen för att se till att den är ordentligt förankrad i väggen.

6 Lyfta TV med en eller två medhjälpare och försiktigt haka televisions partiet av fästet på väggdelen. Se till att de två halvorna av ramen är säkra. Dra åt skruvarna som låser ramen tillsammans med hjälp av verktyget som medföljer ramen.

Tips

  • Anslut alla kablar som går till TV innan den monteras på väggen.
  • Du kan behöva en stud-finder som har en djup skanning kapacitet. Panelen tjocklek plus Gips kan vara för tjock för vissa stam finders.
  • Om du inte kan lokalisera dubbar med stud-finder, kan du använda en efterbehandling spik och en hammare för att sondera paneler tills en stud ligger.
  • Reglar är vanligtvis 16 inches isär på mitten. När du har hittat en stud resten ska vara lätt att hitta.
  • Platt-tv är mycket tyngre än de verkar. Se till att du har tillräckligt med hjälpare, för att säkert lyfta och hålla TV i läge medan du ställa in den på plats. Du kan behöva luta botten bort från väggen för att få de bästa krokar hakade ordentligt.
  • Väggfästen är klassade enligt skärmstorlek. Se till att fästet du köper är lämplig för den avsedda skärmstorlek. Om du är osäker, få en större enhet.