XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

IPhone aktier mer gemensamt med en dator än den gör med en mobiltelefon - till exempel både datorer och iPhone har lagringsutrymme inom dem för att hålla data och program. När iPhone skiljer sig från en dator är att ägaren inte normalt kan komma att lagringsutrymme eller sätta något som han vill på den.

IPhone kan ha sitt lagringsutrymme nås och användas genom att installera en speciell iPhone datorläge program på datorn. Dessa program, som inte har någon inlärningskurva och är fritt distribueras till både PC och Mac-datorer, gör det möjligt för iPhone som ska behandlas som om det var en dator enhet, och Apple-garantin inte ogiltig.

Instruktioner

1 Hämta en Mac eller PC-kompatibel iPhone datorläge programmet till datorns skrivbord, till exempel DiskAid program som fungerar på både PC och Mac-datorer (se länk i Resources). Dubbelklicka på ikonen för iPhone datorläge programmet när det har hämtats fullständigt. Följ kommandot anvisningarna för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta om datorn.

2 Fäst iPhone-kontakt av iPhone anslutningskabeln till iPhone kontakten. Anslut den andra änden av iPhone anslutningskabeln till en USB-port på datorn. Vänta tills ikonen för iPhone att visas på datorns skrivbord.

3 Kör iPhone datorläge programmet. Klicka på "Skapa en mapp" -ikonen högst upp i programmet för att skapa en mapp i iPhone vilket återspeglas i den vänstra kolumnen av programmet. Klicka en gång på mappen och dra alla filer som du vill kopiera till mappen insidan av högra kolumnen i programmet. Dra alla filer som du vill lägga på datorns hårddisk genom att klicka på en mapp i den vänstra sidan av iPhone datorläge program, klicka på en fil i den högra kolumnen av iPhone datorläge program och dra filen till skrivbordet med musen (kopiera flera filer genom att hålla ned "Shift" -tangenten samtidigt som du klickar på filerna).

4 Klicka på "Kopiera mapp till Device" ikonen längst upp i programmet. Navigera i fönstret som visas till en mapp som du vill kopiera till iPhone. Klicka en gång på mappen och kopiera mappen till iPhone och stäng fönstret genom att klicka på knappen "Öppna". Omvänd ordning genom att klicka på en mapp i den vänstra kolumnen i programmet, klicka på "Kopiera fil till mapp" -ikonen och sedan välja en fil i fönstret i den högra kolumnen (Håll ned "Shift" tangenten medan du klickar för att välja flera filer). Navigera i fönstret som visas till en mapp på datorns hårddisk och markera den genom att klicka på den en gång. Tryck på "Spara" för att spara filerna från iPhone till mappen på hårddisken och stänga fönstret.

5 Ta bort en fil som är på iPhone genom att klicka på en mapp i den vänstra kolumnen av iPhone datorläge program och markera den valda filen i den högra kolumnen med hjälp av musen. Klicka på "Ta bort från enhet" längst upp i programmet för att ta bort filen (Håll ned "Shift" tangenten medan du klickar för att välja flera filer att ta bort.)

6 Avsluta iPhone datorläge programmet. Dra ikonen för iPhone till papperskorgen eller högerklicka på ikonen och välj "Mata" från popupmenyn. Koppla iPhone anslutningskabel från iPhone och från USB-porten på datorn.

Tips

  • Kontrollera hur mycket ledigt utrymme på iPhone i iTunes synkronisering program innan du kopierar filer till den.
  • Koppla inte från iPhone innan den har matats ut från datorn eftersom diskfel annars kan uppstå.