XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man lägger din mobiltelefon på en hemligt telefonnummer Lista


Traditionellt har cellulära telefonnummer inte tagits med i telefonkataloger, till skillnad från bostads siffror. För att hålla din bostads antal visas i en telefonbok, måste du ringa telefonbolaget och be att vara privat. Du behöver inte göra detta för ett mobilnummer, eftersom det kommer automatiskt inte nämnas i valfri telefonbok. Men ett företag som heter Intelius har samlat miljontals mobilnummer på sin webbplats och är villig att låta någon hitta någon nummer för en avgift på $ 15. Dessutom har många telemarketing köpa cell telefonnummer från företag såsom lotterier eller företag som ställer falska jobbannonser. Det finns sätt att skydda ditt mobiltelefonnummer.

Instruktioner

Hur man lägger din mobiltelefon på en hemligt telefonnummer Lista

1 Fax Intelius en kopia av ditt körkort. De behöver bara se ditt namn och adress, så svart ut all annan information. Inkludera ett kort meddelande som begär all personlig information tas bort från deras webbplats. Faxnumret är (425) 974-6194.

2 Lägg ditt nummer till den nationella "inte kalla" listan. Du kan göra detta genom att besöka länken i avsnittet resurs. Även om det är faktiskt olagligt för telemarketing för att ringa en mobiltelefon, kan de inte inser ditt nummer är för din cell. Lägga till nummer till denna lista kommer att se till att du inte ta emot några samtal från telefonförsäljare.

3 Undvik att ge ut ditt mobiltelefonnummer till vem som helst. Om någon ringer dig, och du inte vill att de ska, är det troligt att de fick ditt nummer genom en vän snarare än en lista med tal. Också, inte ge ut ditt mobiltelefonnummer när du anger tävlingar eller lotterier, eftersom detta är hur många företag som Intelius få sina listor med siffror.

4 Blockera okända nummer från din telefon. De flesta telefoner har ett sätt att göra detta. Du kan även blockera siffror efter de kallar en gång.

5 Rapportera eventuella trakasserande cell telefonsamtal till lokala myndigheter, särskilt om de pågår. Dessutom, prata med din leverantör och se om du kan få ett nytt nummer. De kan vara glada att hjälpa.