XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man lägger andras låtar till din iPod


Din iPod är en musikspelare som syftar till att hålla ditt musikbibliotek, både från CD-skivor och online-inköp. ITunes är programmet Apple använder för att hjälpa dig att köpa och ladda musik till din iPod. En av dess inställningar låter din iPod synkronisering och dra automatiskt musik från ditt musikbibliotek och bildar en länk mellan det iPod och en enda dator. Syftet med detta, förutom bekvämlighet, är att upprätthålla lagen om upphovsrätt. Det finns ett sätt att sätta andras låtar på din iPod, så länge du fortsätter att följa alla restriktioner om upphovsrätt.

Instruktioner

1 Anslut iPod-kabeln till undersidan av enheten och en USB-port direkt på datorn.

2 Öppna iTunes och om en ruta dyker upp som ber dig att synkronisera med datorn, klicka på "Avbryt". Om du klickar på för att radera och synkronisera, kommer din iPod biblioteket försvinna.

3 Klicka på din iPod i iTunes, sedan "Sammanfattning" fliken, där du kan se en lista med alternativ. Klicka för att se "Hantera musik manuellt" och sedan när frågade klicka på "OK" och sedan på "Apply". Detta ställer din iPod till manuellt läge, och du kan sätta på andras musik.

4 Ladda andras musik i iTunes om möjligt. Till exempel, om det är en CD, sätta CD-skivan i skivenheten och när du uppmanas klicka på "Importera CD" till iTunes. Om musiken är på en flash-enhet eller en mapp på datorn, klicka och håll mapp omslutande eller enskilda låtar. Dra mappen eller spår till antingen iPod-symbolen i iTunes eller på skrivbordet.

5 Vänta låtar att ladda, som tar allt från några sekunder till några minuter beroende på hur många låtar som finns.