XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Du kan ladda batteriet i din Hyundai Accent i händelse av att ett oavgjort på batteriet har gjort det oförmögna att producera tillräckligt med kallstart för att stänga av motorn. Om orsaken till dragningen lämnade något elektriskt på det dränerade batteriet, kan en avgift till batteriet helt återställa den. Om orsaken är okänd - och batteriet fortsätter att kräva en avgift - det kan vara dags att överväga att byta batteriet.

Instruktioner

Hur man laddar en Hyundai Accent Batteri

1 Öppna huven till Hyundai Accent.

2 Placera batteriladdaren på marken eller en vagn i närheten av Hyundai Accent. Placera laddaren så långt från batteriet i motorrummet som trådarna i krokodilklämmor tillåter.

3 Ställ batterivalsalternativ för att matcha den önskade batterityp och strömstyrka ingång på laddaren. En Hyundai Accent använder en 12 volts batteri. I förekommande fall, ange volt mätklockan till 12 volt på laddaren. Ställ batterityp mätklocka till "konventionell" batteri. Ställ ampere indikatorklockan på batteriladdaren till den önskade mängden. Den lägre inställning förstärkaren, desto längre tid tar det att ladda batteriet, men desto bättre laddning kommer att bli. Se till ägarna anvisningen till batteriladdare för mer information om hur du använder laddaren. Om batteriladdaren har en "på" -knappen inte aktiveras vid denna tidpunkt.

4 Lyft röd plast pluspol beskyddare av den positiva batteripolen. Hyundai Accent använder denna skyddslocket för att förhindra korrosion uppstår på terminalerna. Placera den röda krokodilklämman av laddaren på batteriets pluspol på batteriet.

5 Placera den svarta alligator klipp av batteriladdaren på en omålad metallhållare eller skruvhuvudet så långt bort från batteriet som möjligt. Se till att ledningarna för krokodilklämmor inte kommer i kontakt med några rörliga motordelar av Accent.

6 Anslut batteriladdaren till ett uttag eller en tung gauge förlängningssladd och anslut sedan sladden till ett vägguttag. I förekommande fall, slå på strömbrytaren till läget på batteriladdaren. Vissa laddare kan ha en timer som aktiverar strömmen till laddaren. Om det finns, ställa in önskad tid och göra det möjligt för Accent batteriet laddas.

7 Starta Hyundai Accent när timern har löpt ut eller när den önskade laddningstiden har förflutit (stänga av strömbrytaren på denna typ). Koppla ur batteriladdaren genom att dra ur vägguttaget, ta bort den svarta krokodilklämman först, sedan den röda krokodilklämma sist.

Tips

  • Det har funnits vissa problem med batteriet i Hyundai Accent som kan vara mer relaterade till problem med ledningarna som skapar en dragning på modellens batteri. Om du upprepade gånger måste ladda batteriet i din Hyundai Accent, bör du ha batteriet testas för sin kallstarts amp utgång. Om den passerar en batteritest och tar en avgift, kanske problemet är relaterat till oavgjort i elsystemet som bör tas upp av en professionell Hyundai reparationsverkstad eller en betrodd lokal mekaniker.