XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Du kan skapa dagliga Quick Läs koder som kan läsas av smartphones. De fyrkantiga streckkoderna är utformade för att förmedla långa textsträngar i en liten mängd utrymme, så webbplatser eller kontaktuppgifter är idealiska för QR-formatet. En daglig QR-kod kan driva kunder till din senaste blogginlägg eller visa special behandlar ditt företag erbjuder den dagen bara. Dagliga koder kan också hjälpa dig att spåra reklam genom att se som QR-koder driver mest trafik till din webbplats dagligen.

Instruktioner

1 Bestäm text som du vill kapsla in i en QR-kod. För daglig information, kanske du vill länka till en daglig kupong affär, en happy hour-menyn eller en daglig blogginlägg. När du har texten, markera den med musen och kopiera den genom att trycka på "Ctrl + C."

2 Bläddra till en QR-kod skapas plats, vissa alternativ är Kaywa, Qurify! och ZXings. Välj den typ av kod som du vill skapa - om platsen erbjuder dig alternativ - ". Ctrl + V" och sedan klistra in text i rutan genom att trycka på Klicka på knappen för att generera QR-kod.

3 Högerklicka på bilden av koden och välj "Spara bild." Spara bilden av koden till datorn. Nu kan du använda bilden i en daglig blogginlägg, meny tecken eller TV-reklam.

Tips

  • Använd en unik URL för varje daglig QR-kod så att du kan analysera vilka koder driver mest trafik till din webbplats.
  • Skriv en QR-kod på ditt visitkort att tillåta människor att skanna din information direkt i sina smartphones.
  • Koda din dagliga Wi-Fi-lösenord i en QR-kod så att endast kunder som skanna koden kan komma åt nätverket.