XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Ny teknik för elektronik har gett konsumenterna många val att besvara maskinmodeller. Det brukade vara så att din standardmaskin var en mekanisk anordning som inspelade meddelanden på ett band. Nu, med tillkomsten av digitalt ljud, kan kunden välja mellan arbetade digitala maskiner, avlägsna "röstbrevlåda" lagring, eller ett antal andra alternativ. När man tänker på en ny maskin, måste du bestämma om du vill gå high-tech med en digital enhet, eller stanna gamla skolan med en analog maskin.

Instruktioner

1 Tänk på ditt meddelande lagringsutrymme behov. Med en analog maskin, du begränsad till vad bandet kan hålla. Digitala maskiner har i allmänhet mycket mer utrymme. Om du är en upptagen brevlåda hållare, kanske du vill gå med digital vara säker på att alla kan lämna sina meddelanden samtidigt.

2 Tänk på ljudkvaliteten. De flesta digitala maskiner har bättre ljudkvalitet än analoga sådana, även om det beror på mekaniken i en specifik maskin. "Provköra" maskinen att höra hur bra ljudet är.

3 Överväga flexibilitet. Många digitala maskiner kan "hantera" separata meddelanden, ta bort en eller flera, eller till och med compartmentalizing meddelanden eller "sortering". Med den gamla analoga, du har fastnat med en otymplig tejp om du vill börja organisera meddelanden.

4 Ta maskinens "struktur" i beaktande. När man tittar på maskiner, utvärdera hur mycket energi de använder för att arbeta och hur snabbt de kan gå sönder. En annan nackdel med analoga maskiner är att alla de mekaniska delarna är benägna att misslyckas: över tiden, kan bandet liksom alla läsaren delar och svängarmarna, etc. vara svårt att fixera när de bryter. En digital maskin är mycket mer fristående.

5 Bestäm vilken typ av journalföring du vill. En fördel med analog är att du har meddelanden allt på band. Vissa band är portabel, de flesta kan lätt förvaras åtskilt från maskinen i händelse av stöld (eller paranoia) frågor. En del digitala maskiner saknar en backup batteri, och meddelanden kan teoretiskt gå vilse.