XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man kalibrerar mitt Samsung LCD-TV


Kalibrera Samsung LCD-TV ger bilden för att visa utan någon statisk på skärmen. Kalibreringsprocessen justerar också bilden för att passa skärmen bättre. Det format bilden för att passa de bästa standarder och mätningar beroende på storleken på TV Output System. Olika små justeringar görs under en kort tid tills den optimala bilden uppnås.

Instruktioner

1 Slå på Samsung LCD-TV och tryck på knappen "Meny" på fjärrkontrollen. Välj "Video" och välj "OK".

2 Välj "Kontrast" från menyn och justera kontrasten som önskat. Det bästa sättet att justera kontrasten är att sätta en DVD i DVD-spelaren och pausa den på en skärm som har en vit klädesplagg på det. Öka kontrasten genom att trycka på "Up" piltangent tills det är inställningen för maximal kontrast. Långsamt sänka kontrasten genom att trycka på "Down" piltangent tills den vita klädesplagget verkar tydligast.

3 Snabbspola DVD och hitta en närbild bild av en möbel eller ett ansikte. Pausa DVD. Markera och klicka på "Mättnad" inställningar på skärmen. Tryck på "Upp" pilen på fjärrkontrollen för att nå de högsta inställningarna mättnad. Sänk dessa inställningar genom att trycka på "Down" piltangent tills bilden färgerna ser naturliga ut.

4 Markera och klicka på "Tint" och gjort inställningar vid mittpunkten. Markera "Ljusstyrka" och öka inställningarna till den högsta nivån. Sänk inställningarna tills de svarta områdena i bilden på skärmen visas det svartaste.