XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man installerar LED-lampor på en Neon


LED-lampor kan installeras på insidan eller utsidan av din Dodge Neon. Inte alla är ett fan av dessa eftermarknaden add-ons, särskilt polisen: Antonio Gabellone Lee Myles Autocare varnar fans av LED-lampor för att installera en switch som kommer att förvandla din LED system och stängas av separat från resten av bilens elektriska systemet, så att du kan undvika biljetter eller böter. Två av de vanligaste sätten att installera LED-lampor är under din Neon eller som ersättnings strålkastare.

Instruktioner

Installera undermonterad LED-system

1 Köp din LED-system från en Biltema. Du kan välja mellan ett system som kommer i en enda färg, eller en som ändrar färg med jämna mellanrum. De flesta system kommer med en LED-rör som avger ljus liksom rätt ledningar för att ansluta den till Neon elsystem.

2 Koppla bort Neon batteri. Detta kommer att skydda dig från alla shorts i systemet. Se till att bilen är parkerad på en plan yta med parkeringsbromsen på. Placera hjulblock nedanför alla fyra hjulen för att hålla den från att rulla.

3 Skjut under kroppen av din Neon och välj en plats för installation. Ta med din Neon bruksanvisning med dig så att du enkelt kan identifiera delarna. Du vill inte att borra i ett bränsle, el eller bromsledningen. Istället leta efter metallkomponenter som ingår i Neon chassi i stället för ett avgörande operativsystem.

4 Markera installationsplatsen med en penna eller krita.

5 Borra den första uppsättningen av fästen på plats (den exakta storleken och formen på dessa konsoler varierar beroende på vilken stil och varumärke av LED-lampor du har köpt). Skjut LED röret i konsolerna, sedan markera platsen för den andra uppsättningen av konsoler. Avlägsna LED röret, och borra den andra uppsättningen av fästen på plats.

6 Skjut LED röret på plats mellan de två uppsättningarna av fästen; sidan av röret med trådarna på den bör vara vänd mot framsidan av Neon, så det är närmare till det elektriska systemet. Se till att LED-röret är säker; det bör inte skaka alls en gång på plats. Justera konsolerna som behövs tills du har en absolut säker passform.

7 Hitta en plats att placera fördelningsblocket. Webbplatsen "Alla Neon Car Lights" rekommenderar att installera detta block så högt upp i din motor utrymme som möjligt för att skydda den från fukt; om du bor i en kall miljö, föreslår webbplatsen installera blocket på insidan av bilen.

8 Anslut kablarna från LED röret eller rören till utgångarna på toppen av fördelningsblocket. Du kan behöva trådtillägg (som med de flesta LED-belysning kit) för att hjälpa trådarna nå.

9 Hitta en plats att montera en digital kontrollpanel på insidan av din Neon. Detta är panelen som gör att du kan slå på LED på och av systemet separat från fordonet. Montering av panelen på Neon instrumentbräda eller på mittkonsolen är båda bra alternativ.

10 Skjut panelens kablar genom motor brandväggen och in i motorrummet. Undvika att borra ett nytt hål i brandväggen och leta efter befintliga hål där dina elektriska komponenter (såsom din Neon radio) gå igenom.

11 Anslut kablarna från en digital kontrollpanel till ingången delen av fördelarblocket. Därefter ansluter strömkabeln från panelen till en in-line säkring, och bifoga det säkring till den positiva sidan av Neon batteri. Att säkringen ska placeras högst 18 inches från batteriet. Anslut en jordkabel till Neon chassi för att skydda från elektriska stötar.

12 Anslut din Neon batteri, slå på fordonet och testa din nya LED-system.

Installera LED-strålkastare

13 Hur man installerar LED-lampor på en Neon

Se till att du väljer en strålkastare montering som passar bilens märke, modell och år.

Köp din nya LED-strålkastare. 2005 Neon - det senaste året modellen tillverkades av Dodge --- använder 9007 lampor, som kommer i antingen halogen eller xenon. För att installera LED-lampor, måste du köpa inte bara LED-lampa men strålkastare monteringsenhet, liksom. Monteringsenheter är speciellt utformade för fabrikat, modell och år på din bil, så se till att du väljer en enhet som passar det år då din Neon tillverkades (se Resurs). Detta exempel är för 2005 Neon.

14 Pop huven på bilen. Lokalisera strålkastare monteringsenheter vid främre hörn bilen. Varje bör ha tre skruvar den är monterad på tvärbalken; Använd en stjärnskruvmejsel för att lossa och ta bort dessa skruvar. Koppla bort bilens batteri under resten av denna uppgift.

15 Ta bort den gamla strålkastare enheten från Neon; Det kommer fortfarande att vara fäst vid fordonet med kablar.

16 Koppla kablarna från din gamla strålkastare montering och sätt tillbaka dem till din nya strålkastare montering. Exakta steg varierar beroende på märke och stil av ersättningsenhet du har valt.

17 Skjut in den nya strålkastare montering på plats och se till att kablarna inte lämnas exponerad. Skruva aggregatet tillbaka på fordonet. Anslut det nya batteriet och vänd Neon på att testa belysningen.

Tips

  • Du kan använda samma grundläggande premiss i avsnitt 1 för att installera LED-lampor som helst i bilen. När du har bifogat LED-lampor till önskad del av din Neon, måste du ansluta sina ledningar till fördelningsblocket, kontrollpanelen och i slutändan batteriet för att det ska vara funktionell.
  • Byta din Neons strålkastare montering med LED-kompatibel tekniken är densamma som ersätter enheten med en grundläggande ersättning; det faktum att du använder LED-lampor inte ändra stegen den grundläggande processen.
  • Koppla alltid bilens batteri innan du arbetar på alla elektriska system.
  • Använd skyddsglasögon och handskar när du arbetar på din bil, särskilt när man arbetar under bilen.