XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man installerar en RV Ladder


Som fritidsfordon är hem på hjul med en begränsad mängd utrymme, ägarna försöker ofta att utnyttja varje del av sin RV. Detta inkluderar att lägga till ett antal olika alternativ till RV, som en pop-out vardagsrummet eller förvaringsfack på baksidan av RV. Dock kan dessa tillsatser vara dyra. Ett billigt alternativ att använda mer utrymme på en RV är att lägga till en RV stege, som gör det möjligt för ägarna att lätt klättra upp på toppen av taket av RV, gör det möjligt att fungera som ett soldäck eller plats till stjärna blick. Dessa stegar är enkla att installera med rätt verktyg.

Instruktioner

1 Placera stege i önskad plats på RV. Stegar i allmänhet är installerade på baksidan av vehicle.Contact stegen tillverkaren om du planerar att installera det någon annanstans på RV.

2 Mark två hål i toppen av ramen på RV. Dessa hål bör göras på den plats där stegen ansluter till ramen. Borra två 3/32 tum pilothål i ramen, omkring en tum djup.

3 Belägga undersidan av monterings flikar med täta eller silikon. Använda en liberal mängd.

4 Fäst stegen med metall skruvar genom drivna monteringsflikarna. Skruva samtliga återstående skruvarna och torka bort överflödig tätningsmedel eller täta. Tillåta caulk torka och bindning med ytan på RV.

5 Dra försiktigt på stegen för att se till att den är ordentligt fastsatt.

Tips

  • Borrhål ingen djupare än en tum för att undvika att skada ramen för RV.