XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man installerar en iPod


När du har blivit bekant med din nya Apple iPod och tillbehör, installera den senaste versionen av iTunes på datorn. Gå online och skapa ett iTunes-konto, och se till att registrera din nya iPod på Apples iTunes hemsida. Du kommer att kunna köpa olika typer av multimediafiler, t.ex. låtar, musik, video, tv-program, podcaster och ljudböcker från iTunes Store och ladda ner filer till din dator.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera iTunes från Apple.com/itunes på datorn. Rulla ned webbsidan tills du ser "Ladda ner nu" -knappen och klicka på den. Spara Apple iTunes på skrivbordet. Efter programmet har installerat alla sina filer på din dator, leta efter programikonen på skrivbordet. Dubbelklicka på den för att starta installationsprocessen. Följ anvisningarna på skärmen installations.

2 Anslut USB-kabeln som följde med Apple iPod till datorn. Första gången du ansluter iPod till datorn, kommer en "Set Up iPod" ruta på skrivbordet. Skapa ett användarnamn och skriv in den i fältet "Namn" -fältet. Klicka på kryssrutorna bredvid "synkronisera automatiskt låtar till min iPod" och "synkronisera applikationer automatiskt till min iPod." Tryck på knappen "Klar" när du är klar. iTunes automatiskt starta.

3 Leta reda på ikonen Apple iTunes på skrivbordet, om programmet inte öppnas automatiskt och klicka på den. Konfigurera synkroniseringsinställningar för ditt iTunes-bibliotek innehåll. Klicka på musik, filmer, TV-program och Podcaster för att ange inställningarna. Klicka på "Apply" när du är klar.

4 Välj alternativet "iTunes Store" för att bläddra och köpa ljud och video media som du kan ladda ner på din dator. När du har avslutat din transaktion från iTunes Store, hämta media på datorn. iTunes automatiskt synkronisera alla dina mediafiler i iTunes-biblioteket till din iPod.

5 Lyssna på dina låtar, musik, podsändningar och ljudböcker på din iPod. Tryck på "Music" ikon som som visas på bildskärmen. Tryck sedan på "Spellistor", "konstnärer", "Songs" eller "Album". Att spela en låt som du vill höra, peka på låtnamn. När låten spelas upp, kommer "Now Playing" visas på iPod skärmen.

6 Justera volymen på din Apple iPod medan låten spelas. Använd skjutreglaget och kontrollknapparna längst ned i din iPod skärm för att justera volymen, pausa, starta om, spola framåt eller återuppta uppspelning av en låt.