XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man installerar en iPod i en Honda Fit


Även iPods används överallt från vardagsrum till kaféer, enheterna är främst bärbara musikspelare, taken on promenader, körningar och i bilar. Många äldre bilar kräver användning av en 1/8-tums kassettadapter för att ansluta en iPod, eftersom fordonet inte har utformats med MP3-spelare i åtanke. De flesta moderna bilar, såsom Honda Fit har dock inbyggda adaptrar för iPod, antingen genom en direkt extra 1/8 tums port eller en specialiserad USB-port med avancerade kontroller under uppspelning.

Instruktioner

1 Anslut iPod till instrumentbrädan med den nödvändiga kabeln. 1/8-tums kabel ansluts till AUX-porten i instrumentpanelen, medan USB-kabeln ansluts till en hamn i handskfacket. Starta bilen och slå på stereon.

2 Tryck på lämplig funktionsknappen, antingen "AUX" eller "USB", beroende på vilken kabel du använde. Om du är ansluten till AUX-porten, måste du styra din iPod med själva enheten. Om du är ansluten till USB-porten kan du använda bilens instrumentbräda kontroller för att bläddra och välja låtar från din iPod.

3 Njuta av musiken på din iPod via högtalarna i din Honda Fit.

Tips

  • En enkel 1/8 tum ljudkabel finns på de flesta elektronikåterförsäljare för ett lågt pris, medan iPod standard USB-kabel gör att du kan bläddra och styra enheten med din bilstereo gränssnitt.
  • Undvik att justera din iPod medan aktivt driva. Överväga att köpa en lättillgänglig stativ eller klibbig pad för iPod, finns inom fordons delen av många varuhus.