XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Ta bort sätena på ATV (ATV) är nödvändigt om du köper en ny sits för att ersätta en rippade eller bleka säte, gör motorn reparation eller batteribyte från under sitsen. Processen för installation av platser på din ATV är inte svårt att göra och kommer bara ta dig ca 10 minuter. Allt du behöver är några grundläggande verktyg och en väl upplyst område att arbeta. Du kommer att kunna få allt du behöver för din specifika ATV från din återförsäljare eller en ATV webbplats. De flesta människor kan slutföra jobbet i sin uppfart eller i sitt garage.

Instruktioner

1 Köp rätt sätet för att ersätta den gamla säte från din ATV återförsäljare. Placera ATV sätet på ATV så att den smalare änden är vänd mot handtaget. Styret är på framsidan av ATV med broms, koppling, ljus och vinsch komponenter fäst vid den. Se till att den breda änden av sätet är på baksidan av ATV.

2 Placera botten av sätet på toppen av kontaktdonet fäst vid ramen av ATV. Kontakten är en liten plaststycke som är rund på toppen med en gummiring som är ansluten till toppen av plast och ansluten till ramen vid botten. Sändarens funktion är att hålla sitsen till ramen för ATV. Kontakten kommer att glida in i spåret på undersidan av sätet och ansluta sätet till ramen för ATV. När kontakten på ramen är ansluten till sätet, kommer den främre delen av ATV sätet fästas ATV.

3 Skruva fästskruvarna i motsvarande hål med skruvmejseln på baksidan av sätet för att fästa sitsen på ramen.

4 Byt ut bakskärmar och baksidan body kit till motsvarande platser. Kroppen Satsen består av plastbitar som täcker ramen för ATV och hålla dig från att se metallram. Skärmarna är plastbitar som sticker ut över de bakre däck slutar leran från att komma upp och få på dig när du kör.

Tips

  • Läs din ATV bruksanvisning helt innan du använder eller arbete på din ATV.
  • Om ATV sätet inte är korrekt installerat i ATV, kan du bli föremål för allvarlig skada. Sitsen kan glida av sätesramen och kasta dig ut från ATV medan du rider ATV. Batteriet kan också bli blöt medan ridning och kort ut, lämna din ATV med inget ljus att guida dig på en mörk stig.