XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Vortex Racing Components utformade för att uppfylla de förväntningar som allvarliga åkare, erbjuder skyddande ram reglagen som har visat på gatan och spår. Installera en uppsättning av ram reglagen på en 2001 Yamaha YZF-R6 kräver kapning av motorcykelns plast kåpor, en uppgift som verkar skrämmande för de flesta privatfinansierade åkare eftersom ersättnings kåpor kan vara dyr.

Instruktioner

1 Leta upp motor bultar på ramen. Dessa bultar är delvis dold bakom motorcykel sidoplåtarna. Placera en liten mängd av Play-deg eller Silly-Kitt mot den inre ytan av formkroppspaneler som vetter mot motorfäste bultar.

2 Ta bort motorcykel sido och lägre kåpor, med hjälp av en Allen uttag för att ta bort skruvarna på utsidan av varje kåpa panel. Ta bort tryck nitar på den inre kåpan genom att trycka på mitten av nit inåt med en skruvmejsel, och dra niten ut.

3 Lossa motorfäste bultarna med en hylsnyckel. Skruva bultarna så att de sticker ut utåt en tum från ramen.

4 Placera sido kåpor tillbaka på motorcykeln och tryck kittet i motorfäste skruvar fast nog att lämna ett intryck. Ta bort sidoplåtarna.

5 Borra ett 1/16 tum pilothål direkt in i centrum av det intryck kvar av formplåten s kitt. Avlägsna kittet från kåpor och testa passa kåpor på motorcykeln. Tryck spetsen på en permanent markör i pilothålet och markera huvudet av motorfäste bulten för att kontrollera pilothålet s inriktning. Åter borra ett nytt testhål om det ursprungliga hålet är snett.

6 Täcka det yttre av formplåtar med maskeringstejp och anslut sidan och nedre kåpor tillsammans, bort från motorcykeln. Rikta din hålsåg med pilothålet i sido spackling panelen och skär en 2-1 / 8 "tum hål genom sidan och lägre kåpor med en borrmaskin. Upprepa på den återstående sidan och lägre beklädnadspaneler.

7 Ta vänster motorfäste bult helt med hjälp av en hylsnyckel. Installera kortare ram reglaget bas på motorfästet och dra åt den medföljande ersättnings montera bult med en hylsnyckel. Upprepa på höger sida, installera längre ram reglaget bas. Montera ram reglaget puckar på baserna, dra åt bultar med en insexnyckel eller uttag.

8 Sätt tillbaka sidan och lägre kåpor, skärpning alla bultar ordentligt. Montera tryck nitar genom att skjuta niten i monteringshålet och trycka på mitt inåt för att låsa niten på plats.

Tips

  • Ta inte bort båda motorfäste skruvar samtidigt.
  • Börjar inte det här projektet om du inte har rätt verktyg. Om du saknar den nödvändiga utrustningen, har det arbete som utförs av en väl utrustad tekniker.