XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Medan fler människor börjar köra vätgasdrivna bilar, de är inte alls lika vanligt som bensin eller dieseldrivna fordon, som bensinstationer är i allmänhet lätt att hitta. Du kanske tycker att det är svårt att hitta en vätgasbränsle station, så om du äger, hyr eller testköra en väte bil, är det en bra idé att hitta bränslepåfyllning platser i förväg, så att du inte fastnar på sidan av väg.

Instruktioner

US Department of Energy

1 Gå till US Department of Energy väte bränslepåfyllning station Platser webbplats (se Resurser).

2 Klicka på en stat i USA kartan för att hitta platser sajter för närvarande erbjuder väte. Kartan är färgkodade för att visa tillstånd med noll, 10 eller mindre, eller 21 till 50 stationer.

3 Klicka på länken "Detaljer" för en väte tankstation i det läge du valt. Listan sorteras efter stad, och du kommer att se information om huruvida en plats är öppen för allmänheten eller för privat tillgång endast och dess adress. Du kan också titta på varje stations "Karta" för att visa en karta över platsen.

Nationell Hydrogen Association

4 Gå till National Hydrogen Association väte bränslepåfyllning station Database webbplats (se Resurser).

5 Klicka på "United States" eller "Canada" och välj sedan en stat eller provins från rullgardinsmenyn.

6 Klicka antingen "Operational" eller "Planerad" i statusrutan, och om du vill ha fler alternativ, klicka på länken "Fler sökalternativ" för att välja offentligt eller privat tillgång, dispense typ och doseringstrycket alternativ och klicka sedan på "Sök. "En lista med väte bränslepåfyllning stationer och deras platser kommer att visas, med länkar för att klicka för kartor för några av dem.

Bränsleceller

7 Ladda ner "Worldwide väte bränslepåfyllning stationer" PDF-dokument från bränsleceller webbplats (se Resurser). Den ger information om vilka typer av väte bilprojekt en plats bärare, såsom regeringen, universitet eller forskning inom näringslivet.

8 Bläddra i "Plats" -kolumnen, som sorteras efter städer och stater, för att hitta en väte station nära dig.

9 Titta i "Specifikt" -kolumnen för att se om det är en offentlig tankstation eller om det annars kommer att kunna leverera väte för din bil. Det finns ingen kontaktinformation i detta dokument bortom stad och stat, så du måste få adressen från en annan källa, såsom de webbplatser som nämns i de två föregående avsnitten.