XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man hittar motorfordon av VIN-nummer


VIN står för chassinumret. Varje bil har en VIN. Ett motorfordon VIN kan berätta en hel del användbar information, inklusive hur man hittar det motorfordon. Med VIN, kan du ta reda på en begagnad bil historia innan du köper den. Dessutom kan du lära dig vem den senaste eller nuvarande ägaren är. När du räkna ut det, kan du kontakta ägaren och ta reda på var fordonet är.

Instruktioner

Att hitta en motorfordons

1 Välj vilken webbplats du vill använda för att generera en bil historia rapport. Flera webbplatser kommer att producera ett fordon historia rapport för en liten avgift. Den mest kända platsen är carfax.com. En annan plats är dmv.org.

2 Köpa fordon historia rapport. Rapporten kommer att innehålla information såsom dess olycka historia, oavsett om det är stulet, om det har översvämningsskador, om några delar har återkallats och om det kan finnas potentiella vägmätare bedrägerier.

3 Bestämma den nuvarande ägaren av motorfordonet. Med hjälp av information som härrör från fordonets historia rapporten kontakta din lokala avdelning av motorfordon att ta reda på vem som äger bilen. innehavare fordonsregister och bil titel är offentlig information. När du hittar den nuvarande ägaren, kan du kontakta den personen om eventuellt köper bilen om det är till salu.

Tips

  • Carfax.com innehåller en lista över kontaktuppgifter för varje stat avdelning av motorfordon. Börja på din statens institutionen för motorfordon webbplats för att se vilken information du behöver för att fastställa identiteten hos fordonets ägare.
  • Medan få information om ett fordons registrering är offentlig information, ska du inte använda den för ett oegentligt eller olagligt syfte.