XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Bilförsäkring efter DUI eller DWI är svårt att hantera. Många bil försäkringar kommer att avbryta din försäkring när de ta reda på om en DWI eller DUI. Andra kommer att höja din försäkring priser drastiskt. Ny bilförsäkring för rattfylla förare eller brottslingar är också svårt att få tag på, särskilt om du letar efter billiga bilförsäkring för rattfylla förare.

Läs följande för att hjälpa dig att veta vad som väntar med bilförsäkring efter DUI eller efter en DWI och hur man handskas med de olika scenarierna.

Instruktioner

1 Skaffa dig en bra DUI advokat som är både kunnig och erfaren i dui brott i ditt tillstånd. En bra advokat är en god investering som (s) han kommer att guida dig i hur man ska gå med varje steg att behålla eller hitta nya Bilförsäkringar med en DUI brott.

2 Fyll i en SR-22 blankett om det krävs av ditt tillstånd. Många stater kräver detta formulär fyllas i för att se till att du har försäkring. Om du bor i en stat som kräver denna typ fyllas ut, kommer din bil försäkringsbolag veta om din trafik kränkning. Du kan bli tvungen att fylla i formuläret under flera år framöver.

3 Var försiktig även om din bilförsäkring inte vet om din DUI eller DWI.

Om du är en förare med en DUI brott, om du inte behöver fylla i en SR-22 blankett så är det möjligt din bil försäkringsbolaget kommer inte ta reda på om din DUI brott - åtminstone inte direkt. Ibland din bilförsäkring kommer bara att ta reda på om din DUI senare som har uppdaterat bara sina register sällan. Ibland dui kommer bara upp om du förnyar eller ansöker om ny bilförsäkring. Så du bör alltid vara försiktig och vidta försiktighetsåtgärder, även om din bilförsäkring för närvarande inte vet om DUI.

4 Meddela din bilförsäkring om din licens tas bort eller avbrytas. Du kan behöva avbryta din bilförsäkring tills du får ditt körkort tillbaka.

5 Antag din bilförsäkring ränta eller premie kommer sannolikt att öka med en DUI. Belopp som kommer att öka beror på svårighetsgraden av din övertygelse.

6 Avbryt inte din nuvarande bil försäkring om du skulle öka på grund av DWI eller DUI innan du gör en bilförsäkring för dui förare jämförelse. Du kan bli förvånad över att andra bil försäkringar inte kommer att vara villiga att försäkra dig och om de är dina priser kan vara ännu högre.

7 Inte vara chockad om din bilförsäkring avbryts efter DUI eller icke-förnyas. Du kan behöva leta efter en ny bil försäkring. Förvänta dig inte billig bilförsäkring efter DUI. Du kommer förmodligen anses högre risk, vilket skulle göra dina priser högre.

8 Vänta tills du får din licens tillbaka om du behöver ansöka om ny förare försäkring. I de flesta fall kommer du inte att kunna få försäkrade tills du har en licens, men vissa kommer att låta dig tillämpa med en tillfällig licens.

9 Håll säker och undvika DUI i framtiden. Körning under påverkan är osäker för dig och andra förare. Det finns goda skäl till varför försäkringar inte gillar DUI brottslingar!

Tips

  • Räkna inte med att få billig bilförsäkring efter DUI, men du kan fortfarande göra DUI bilförsäkring jämförelser för att hitta priser som är lägre än andra.