XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man hämtar borttagna uppmanar Nextel Telefoner


Kanske du tappade telefonen och bröt det, men du måste hämta nummer för några telefonsamtal som du nyligen gjort. Kanske du misstänker att din make eller partner är otrogen mot dig med någon annan. Hur som helst, om du behöver återställa raderade samtal på din Nextel telefon du behöver inte vara en techgeek eller spion mästare att göra det längre. Det är faktiskt ganska enkelt och tar bara några minuter.

Instruktioner

1 Köp en rättsmedicinsk mobiltelefon uppgifter verktyg. Det finns flera tillgängliga på marknaden idag som du kan överväga. Några av dessa inkluderar Sim-kort återhämtning verktyg, Dekart SIM-kortet manager och Mobiltelefon Data Recovery Kit. Från och med 2010, dessa enheter kosta mellan $ 69- $ 99.

2 Sätt i cd-skivan som medföljer satsen i enheten på din dator. Det kommer att fråga om du vill installera programvara och drivrutiner. Klicka på "Ja" och följ instruktionerna som ges av Windows för att slutföra installationen. Denna programvara gör att datorn för att läsa data på SIM-kortet.

3 Stäng av mobilen och ta bort SIM-kortet (Subscriber Identification Module) kort. Detta är den lilla vita, rektangulära chip ligger i baksidan av din mobiltelefon under batteriet. Det är där en del av telefonens data förvaras.

4 Sätt i SIM-kortet i USB-läsare som medföljer satsen och fäst USB-läsare till din dator.

5 Gå till "Start-menyn" och lanseringen av programmet.

6 Gå till "File" och "Download data". Detta kommer att ladda ner all information från SIM-kortet till datorn. Att hämta raderade samtal, se till den vänstra panelen i programmet och välj "senast ringda samtal." Detta kommer att ge dig en lista över de senaste 10 samtal på den här telefonen. De borttagna markeras i rött. Att återställa dem, högerklicka på den och välj "Återställ samtal."