XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Sprint Inc startades 1937 i Overland Park, Kansas. Sprint är den tredje största trådlösa kommunikationsföretag, med över 48 miljoner användare. Sprint erbjuder förbetalda mobiltelefoner under varumärkena Virgin Mobile, Boost Mobile och gemensamma cent. Textning har förändrat det sätt som nästan alla kommunicerar. Om du råkar radera en viktig textmeddelande, det finns ett sätt att hämta meddelandet med lämplig hårdvara och mjukvara.

Alla priser i den här artikeln är korrekta i slutet av 2010.

Instruktioner

1 Köp ett SIM-kortläsaren från en online-källa eller en lokal återförsäljare. Det finns flera online-återförsäljare som erbjuder SIM kortläsare, som varierar i pris från $ 10 till $ 100. Kortläsaren kommer att omfatta programvara som måste lastning på din dator så att läsaren är i drift.

2 Välj ett text-meddelande återhämtning programpaket att använda med kortläsaren. Alternativen omfattar SIM Con, Pro Data Reader och SIM-kort återhämtning. SIM Con omfattar kortläsaren med programvaran och kostar $ 99 plus frakt. Pro Data Reader kräver inköp av separata kortläsare hårdvara och kostar $ 69. SIM-kort återhämtning behöver också en extra läsare och kostar $ 69.

3 Ta ut SIM-kortet från din Sprint-telefon. Rådgör med din bruksanvisning att hitta kortet. Sätt i SIM-kortet int läsaren och anslut den till USB-porten på datorn. Starta textmeddelandet återvinning programvara. Programvaran kommer att läsa SIM-kortet och visa innehållet på kortet, inklusive borttagna meddelanden.