XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Ibland kanske du råkar radera textmeddelanden från din Nextel I860 som du gjorde och rsquoen; t verkligen vill ta bort, eller du kan vara nyfiken att se textmeddelanden som en annan användare har tagit bort på sin mobiltelefon. Hur som helst, när du tar bort dem, de tas inte bort helt. De är fortfarande kvar på SIM-kortet, som lagrar kontaktlistan, tjänsteleverantörens namn, kortidentifikationsnummer, utgår ringda samtal och raderade textmeddelanden.

Instruktioner

1 Besök SimRecovery.com. Detta SIM-data recovery programmet är utformat för att återställa raderade data från SIM-kortet. Det återvinner data från SIM-kortet, även om uppgifterna inte upptäcks av din mobiltelefon. Det är skrivskyddad och won & rsquoen; t skada SIM-kortet. Det genererar en rapport av den borttagna informationen. Det kostar $ 69 per 2010.

2 Besök FreeDownloadsCenter.com. Denna webbplats erbjuder en nedladdning kallas SIM-kort Data Rescue Software. Detta program återställer raderade textmeddelanden, telefonnummer och andra borttagna meddelanden. Det fungerar med alla mobiltelefoner tjänsteleverantörer och erbjuder ett användarvänligt gränssnitt. Detta program är också $ 69.

3 Besök DataDoctor.in. Denna webbplats & rsquo; s Pro Data Doctor hämtar raderade data och visar det i en rapport, så att du kan återställa raderade data till din mobiltelefon. Den visar SIM-kortet och rsquo; s IMSI och ICC identifikationsnummer, och är kompatibel med alla mobiltelefoner tjänsteleverantörer. Det ger dig också möjlighet att ladda ner en gratis demo av produkten så att du kan se hur enkelt och användarvänligt det är innan du köper den, även för $ 69.

Tips

  • Många andra SIM-kort data recovery program finns, och nästan alla legitima sådana kräver en avgift på minst $ 69.