XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man hämtar borttagna iPhone Apps


Oavsett om du tar bort en iPhone app misstag eller avsiktligt, om du vill ha tillbaka kan du återställa den i ett par olika sätt. Först kan du gå igenom motioner för att köpa och installera appen igen från App Store. Om det är en betalapp kommer iTunes inte betalt för det igen. Alternativt kan du dra appen tillbaka till ditt iTunes-bibliotek från Pappers eller papperskorgen i två steg. Antingen tillvägagångssätt gör att hämta raderade iPhone apps en enkel uppgift.

Instruktioner

Ladda ner appen igen

1 Starta iTunes på datorn. Tryck på "iTunes Store" i den vänstra panelen under "Store" och sedan använda sökfältet i det övre högra hörnet för att lokalisera din app. Alternativt, klicka på "App Store" på din iPhone startskärm. Tryck på "Sök" längst ned, sedan använda sökfältet ovan för att hitta den.

2 Tryck på appen "Free" eller "Pris" -knappen. På din iPhone trycker du på den igen när det blir en grön "Install" eller "Köp nu" -knappen. När du uppmanas att logga in med samma konto som du använde för att köpa den ursprungliga appen. En gratis app omedelbart ladda ner i iTunes-biblioteket eller iPhone. För en betalapp för att ladda ner en andra gång, välj "Köp" eller "OK" och sedan "OK" i de kommande två pop-up fönster för att bekräfta din avsikt att köpa appen och accepterar dess ladda ner gratis.

3 Anslut din iPhone till datorn. Klicka på din iPhone under "enheter" i den vänstra rutan. Välj "appar" -fliken ovanför högra rutan.

4 Aktivera både "Sync Apps" kryssrutan och din återvunna appens kryssrutan. Klicka på "Apply" i det nedre högra hörnet av skärmen. ITunes kommer att synkronisera för att återställa den borttagna appen på både din iPhone och i appar bibliotek.

Flytta App Tillbaka till iTunes

5 Öppna Windows Explorer på en dator eller öppen Finder på en Mac. Klicka på Papperskorgen eller papperskorgen. Hitta din app med namn bland dina raderade filer. Den kommer att visas som en "IPA" fil.

6 Dra filen till iTunes Mobile programmappen. För att hitta mappen på Windows XP, gå till "Mina dokument", "Min musik", "iTunes" och sedan "iTunes Media." På Mac OS och Windows Vista, hitta mappen i "Music" i "iTunes Media" katalogen. I Windows 7, gå till "Music" och sedan "iTunes" sedan "iTunes Media" för att hitta din mobila programmappen.

7 Starta iTunes på datorn och samtidigt hålla din Finder eller Explorer-fönster öppna. Dra bort appen från mappen Mobile Applications i Finder eller Utforskaren i din Apps biblioteket på den översta delen av iTunes vänster.

8 Anslut din iPhone till datorn. Klicka på din iPhone under Enheter i den vänstra rutan, välj sedan "Appar" -fliken ovanför högra rutan.

9 Kontrollera både "Sync Apps" rutan och din återvunna app ask. Klicka sedan på "Apply" i det nedre högra hörnet av fönstret. ITunes kommer att synkronisera och återställa borttagna appen till din iPhone.

Tips

  • Om du väljer "Behåll filer" snarare än "Flytta till papperskorgen" när du tog bort appen, kommer det att lagras i din mobila programmappen i stället för i papperskorgen eller papperskorgen.
  • Om flera versioner av borttagna appen visas i papperskorgen, välj den senaste versionen för att flytta tillbaka till ditt iTunes-bibliotek.
  • Du kommer inte att kunna åter hämta en app som inte längre är tillgänglig i App Store.