XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man hämtar borttagna filer på en iPhone


Att förlora data på din iPhone kan vara en mindre katastrof --- det tar lång tid att samla in och lagra telefonnummer, e-postadresser, postadresser, videor, bilder, MP3-låtar och videor, och du kanske inte har den information som lagras någon annanstans . Men det finns effektiva sätt att hämta raderade filer på din iPhone. Chanserna är goda att du kommer att kunna hämta dina raderade filer. Men det är alltid en bra idé att säkerhetskopiera alla dina data innan katastrofen är ett faktum.

Instruktioner

1 När du inser att en fil har tagits bort av misstag från din iPhone, undvika att kopiera fler filer till telefonen. Kör en enkel skanning program för att kontrollera om dina filer är fortfarande ersättningsgilla. Om de är fortfarande där, återställa filerna genom att klicka på fliken "Återskapa".

2 Ladda ner ett gratis program från Internet för att hämta raderade filer på en iPhone (se Resurser). Köra programmet på din iPhone, och låt den scanna och hämta alla filer på hårddisken. Processen kan vara ganska tidskrävande, eftersom dessa program skanna hela hårddisken i din iPhone.

3 Om steg 2 och 3 inte fungerar, ansluter din iPhone till datorn och låta dem synkronisera. Klicka på "Sammanfattning" fliken under iTunes, och klicka sedan på "Återställ" för att återställa förlorad data.