XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Regelbundet synkroniserar iPhone med iTunes inte bara uppdaterar enheten med musik, bilder och andra multimedia lagras på din dator, men också säkerhetskopierar information lagrad på iPhone till datorn. Om du använder en iPhone 3GS eller iPhone 4, iTunes säkerhetskopierar "Anteckningar" från iPhone och lagrar dem tillsammans kontaktinformation från den e-postadress du konfigurerar som en källa för säkerhetskopiera kontakter. Hämta raderade iPhone anteckningar via en iTunes synkronisering.

Instruktioner

1 Anslut iPhone till datorn och öppna iTunes om det inte startar när du ansluter iPhone. Klicka på iPhone namn och klicka sedan på iTunes "Info" -fliken.

2 Klicka brevlådan där du synkronisera kontakter och markera rutan bredvid "Synkronisera kontakter från" ". Sync" Återgå till "Sammanfattning" -fliken och klicka

3 Koppla iPhone gång iTunes visar ett "OK att koppla från" visas. Öppna "Notes" program och se till att dina borttagna anteckningar har hämtats.

Tips

  • Om du tidigare har inaktiverat notera synkronisering, innebär detta förfarande fungerar inte. För att säkerställa alla anteckningar sparas i framtiden trycker "Inställningar", sedan "E-post, kontakter, kalendrar" -knappen och klicka sedan på namnet på det konto som du vill synkronisera anteckningar. Tryck på den grå "Off" knappen bredvid "synkronisera anteckningar?" för att slå på funktionen igen.