XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du vill köpa en bil från en auto återförsäljare, kommer dealern har ett kontrakt för dig att skriva att åstadkomma en försäljning lagligt. Men om du köper en bil från en individ, det är normalt inget kontrakt om någon gör en fordonsförsäljningen kontrakt. Om du köper en bil, kan du göra ett avtal på egen hand med ett ordbehandlingsprogram på datorn. När du gör din avtal om att köpa en bil och båda parter skriva under avtalet kommer det att bli en rättsligt bindande dokument.

Instruktioner

1 Få ett ordbehandlingsprogram, som Microsoft Word, som att skriva upp ditt kontrakt. Om du vill spara lite pengar, kan du ladda ner Open Office gratis på deras hemsida (se Resurser nedan). Open Office har ett ordbehandlingsprogram som liknar Microsoft Word. När du laddar ner det du vill öppna en ny "textdokument" att börja göra ditt kontrakt.

2 Titel dokumentet. På toppen av bilen köpeavtalet du kommer att vilja ha det säga "Fordonsförsäljningsavtal." Detta kommer att visa att detta är en bilförsäljning avtal.

3 Lista datum och inblandade parter. Den första delen av bilförsäljningen avtalet bör inledas på följande sätt: "Detta bilförsäljningen överenskommelse om DATUM dag i månaden i år mellan SÄLJARE (säljare) och köpare (köparen)." För ord versaler måste du faktiskt skriva i rätt information om försäljningen.

4 Detalj villkoren. Denna del av avtalet kommer att ha flera sektioner. Första listan detaljerna i fordonet, inklusive märke, modell, färg, år, miles VIN och eventuella extrafunktioner som säljs med bilen. Detta avsnitt kommer att titeln "Beskrivning av fordon." Nästa del kommer att lista finansiell information inklusive inköpspris, alla fordringar som kan antas av säljaren om säljaren gör ägare finansiering för köparen och hur betalningen ska ske. Detta avsnitt kommer att titeln "Överväganden." I nästa avsnitt kommer att titeln "Leverans och Överlåtelse av avdelning." I det här avsnittet listar datum och plats för leverans av fordonet och då köparen kommer att få titeln på bilen. Den sista delen kommer att titeln "Fullmakter, garantier och upplysningar." Det är där du lista lista att fordonet säljs "i befintligt skick" och att säljaren inte ge några garantier till köparen. Detta avsnitt kommer också konstatera att "mätarställningen återspeglar den faktiska körsträcka till det bästa av säljarens kunskap."

5 Skapa avsnittet signatur. Längst ner på bilköp kontrakt det måste vara en plats för köparen och säljaren att underteckna och datera. Du kan helt enkelt skapa en rad för varje av dem. Om du vill ha en notarie vittne avtalet måste du ha ett utrymme under de två signaturer linjer för notarie. Var noga med att ha tillräckligt med utrymme för notarien att stämpla dokumentet. Skriv ut dokumentet när du har skapat det här avsnittet och du kommer att ha ett avtal att köpa en bil.