XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

iKeyEx är ett program som du kan ladda ner till din iPhone. Det ger ett antal olika tangentbordslayout alternativ för din telefon. Du kan dock bara få det här programmet om du fängelse bryta din iPhone, som låter dig ta bort programmet begränsningar så att du kan placera vad program du vill på din telefon. När du har programmet, kan du anpassa tangentbordet för att inkludera alla symboler som du önskar på den femte raden i QUERTY tangentbord. Detta kan bidra till att göra skriva enklare för dig som du kommer att få omedelbar tillgång till de symboler som du använder mest.

Instruktioner

1 Välj "Inställningar" alternativet på din iPhone och välj sedan "iKeyEx."

2 Välj "5-Row QUERTY" och välj sedan "Layout". Välj layout du vill använda för ditt tangentbord. Det finns ett antal olika layouter att välja mellan, såsom vanliga "ABCDEF" layout. Tryck på "iKeyEx" -knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen för att återgå till iKeyEx menyn.

3 Välj "specialtecken." Detta visar den femte raden på tangentbordet som innehåller alla de specialtecken som för närvarande ställs på det.

4 Välj ett av de tecken som du vill ersätta och välj sedan en annan karaktär från listan som kan ersätta den. Tryck på "OK" för att bekräfta ändringen. Även om du kan välja en anpassad layout av alla nycklar från avsnittet "Layout", du bara kan handplocka tecken för den femte raden.

5 Upprepa denna process tills du har den anpassade iKeyEx tangentbord som du önskar.

Tips

  • Även fängelse bryta en telefon är lagligt att göra så kommer telefonens garanti. Men att ta bort fängelse bryta, behöver du bara återställa enheten, ta bort fängelse bryta programvara.