XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man gör Chrome Peel


Krom eller krom, används i tillverkningen av många objekt. Bildelar, apparater, verktyg och andra metallvaror som kräver en ljus yta är alla belagda med krom. Beläggning av ett objekt med krom kräver en komplicerad process för galvanisering. Men innan ett objekt kan beläggas måste först rengöras. Återställa gamla, skadade krom bitar kräver avlägsnande av den gamla krom. Eftersom pläteringsprocessen binder krom till metallen måste tas bort med kemikalier, drastiska värmeförändringar och god, gammaldags armbåge fett för att göra det falla av av pjäsen i flingor.

Instruktioner

1 Sprid ut en droppe trasa på en plan yta utomhus eller i ett välventilerat inomhus arbetsområdet. Placera krom stycket ovanpå droppen trasa. Dra på arbetshandskar, skyddsglasögon och andningsskydd.

2 Spraya ugnsrengöring på krom. Låt den kemiska sitta på krom i en timme. Skölj bort ugnsrengöring med en vattenslang.

3 Skrubba stycke med en stålborste för att avlägsna krom lösgjorts av kemikalien. Skölj stycke med vattenslang med jämna mellanrum för att kontrollera dina framsteg.

4 Vänd arb över och värm med en industriell värmepistol. Hålla spetsen på pistol tre inches från metallen och flytta den långsamt och konsekvent över pjäsen för att värma det jämnt. Stäng av värmepistol, ställ den åt sidan och spränga stycke med vattenslang för att snabbt ändra temperaturen från varmt till kallt.

5 Vänd arb igen, skrubba det med stålborste för att avlägsna eventuella kvarvarande krom. Skölj stycke med slangen och torka den med en mjuk, ren trasa.

Tips

  • Arbetshandskar, skyddsglasögon krävs vid användning av handverktyg.
  • En respirator krävs utöver dina handskar och glasögon när du använder kemikalier.